Navigaatiovalikko

Strategia ja talous sisältö

Strategia ja talous

Strategia on pitkäntähtäimen suunnitelma, jolla haetaan kaikkien yhteistä sitoutumista valittuihin asiakokonaisuuksiin, joilla lisätään kunnan elinvoimaa, kuntalaisten hyvinvointia ja osallisuutta.

Poikkihallinnolliset säännöt, suunnitelmat ja ohjelmat koskettavat kaikkia kunnan toimintoja.

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left Kuulutus: vapaa-aikaohjaajan tehtävä

Kuulutus: vapaa-aikaohjaajan tehtävä

Vapaa-aikaohjaaja

Liperin kunta, Hyvinvointipalvelut, Vapaa-aika
_________________________________________________________________________________

Haku päättyy: 13.12.2020 23:59    Työsuhteen kesto: Määräaikainen
Ilmoitus jätetty: 26.11.2020 13:15    Työn luonne: Kokoaikatyö
_________________________________________________________________________________

Tehtävän kuvaus

Liperin vapaa-aikapalveluissa on haettavana nuorisotyön vapaa-aikaohjaajan määräaikainen tehtävä ajalle 4.1.2021 - 30.6.2022 saakka.

Vapaa-aikapalvelut ovat keskeinen osa kunnan hyvinvointipalveluiden kokonaisuutta.  Liperin kunnan vapaa-aikapalveluihin kuuluvat nuoriso-, kulttuuri ja liikuntapalvelut.  

Nuorisotyön vapaa-ajanohjaajalta edellytetään kokemusta nuorisotyöstä. Arvostamme oma-aloitteisuutta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, joustavuutta, innostusta kehittää kunnan nuorisotyötä, monipuolista ammattitaitoa ja kykyä tarvittaessa tarttua tehtävään kuin tehtävään.

Olemme kiinnostuneita kuulemaan, millaisia nuoristyön eri osa-aluiden vahvuuksia hakijalla on. Työnkuvan painopisteitä voidaan tarvittaessa muokata valitun henkilön osaamisen mukaan.

Nuorisotyön vapaa-ajanohjaajan työtehtäviin kuuluu nuorisotalotoiminnan ohjaaminen, pääasiallisesti Liperin kirkonkylällä, mutta myös Ylämyllyllä ja Viinijärvellä. Vapaa-aikaohjaajan työ edellyttää halua toimia verkostoissa ja kehittää liperiläistä nuorisotyötä eri toimijoiden kanssa. Vapaa-aikaohjaajan työhön kuuluu myös vapaa-aikapalveluiden yhteisten tapahtumien ja toiminnan suunnittelua ja toteutusta yhdessä työyhteisön kanssa.

Nuorisotyön vapaa-aikaohjaajan kelpoisuusvaatimuksena on opisto- tai ammattikorkeakoulutasoinen nuorisoalan tai muu soveltuva tutkinto. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaisesti. Työ sisältää ilta - ja viikonlopputyötä. Oman auton käyttö tulee olla mahdollista.

Tehtävä on haettavana ajalla 26.11. - 13.12.2020. Haastattelut järjestetään 18.12.2020.

Tehtävässä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa.

Tehtävään valitun on toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) perusteella rikosrekisterilain (770/1993) 6 § 2. momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote 30 päivän sisällä valintapäätöksen saamisesta.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen Kuntarekry-järjestelmän kautta. Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen. Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän työavain. Hakemuksia ei palauteta. Myös postitse lähetetyt hakemukset käsitellään sähköisesti Kuntarekry-järjestelmässä. Hakemusten postitusosoite on Liperin kunta, PL 20 83101 Liperi.


Työ alkaa:    4.1.2021
Palkkaus:    KVTES:n mukaisesti
Työavain:    324569

Yhteystiedot
Hyvinvointijohtaja
Riitta Lappalainen
riitta.lappalainen@liperi.fi
p. 040 8347185

Vapaa-aikaohjaaja
Miia Nivala
miia.nivala@edu.liperi.fi
p. 040 6706521

 

Kuulutuksen voit lukea myös tästä.

Nähtävilläoloaika: 26.11.2020-13.12.2020

SOME painikkeet

Sivu arviointi ja palaute