nuoret retket ja tapahtumat pääkuva

Navigaatiovalikko

Retket ja tapahtumat, sisältö

Retket ja tapahtumat nuorille

Tältä sivulta löydät ajankohtaiset tiedot tulevista nuorille suunnatuista retkistä ja tapahtumista. Yleisimmin tapahtumat ja retket sijoittuvat koulujen loma-aikoihin. Löydät lisäinfoa myös nuorisotalojen Facebook-sivuilta, sekä koulujen ilmoitustauluilta.

Alla olevasta linkistä löydät Liperin alueen kodat ja laavut, retkeilyreitit, ladut ja monet muut ulkoilemiseen hyödylliset paikat.

https://www.liperi.fi/ulkoilu-ja-retkeily

Mikäli sinulla on ideoita tai vinkkejä siitä millaisia tapahtumia tai retkiä voisimme järjestää, ole rohkeasti yhteydessä!

Uimakoulut

Liprakka, Silmutie 11, Käsämä
Ilmoittautuminen ennakkoon 4.5.-3.6.

Pääset ilmoittautumislomakkeeseen tämän linkin kautta. Linkki avataan 4.5.
Ryhmäkoko: enintään 10 lasta / ryhmä
Ilmoittautuneille lähetetään infokirje ennen uimakoulun alkua.
Hinta: 30 € (sisältää myös uintimaksun)
Vanhemmat vastaavat lasten kuljettamisesta ja tarvittaessa lasten avustamisesta puku- ja pesuhuonetiloissa. Tiedustelut mira.piispa@liperi.fi tai p. 040 679 3632.
Järj. Liperin kunta, vapaa-aikatoimi


7.6-11.6:

Vesikirput ryhmä 1 klo 10-10.45
Ankat ryhmä 1 klo 11-11.45
Saukot ryhmä 1 klo 12-12.45

14.6-18.6:

Vesikirput ryhmä 2 klo 10-10.45
Ankat ryhmä 2 klo 11-11.45
Saukot ryhmä 2 klo 12-12.45

21.6-24.6: kesto 4 päivää, ma-to

Ankat 3 (isot: 6 v<) klo. 10-10.45
Delfiinit/Hait ryhmä 1 klo 11-12 (60min)
Hait/Delfiinit ryhmä 2 klo 12-13 (60min)

Ryhmäkuvaukset

Vesikirput 4 v

Ryhmä uimataidottomille lapsille, joille vedessä liikkuminen ei ole tuttua. Ryhmässä tutustutaan veteen toimintaympäristönä ja opetellaan itsenäistä vedessä liikkumista eri tyyleillä. Harjoitellaan kastautumista ja sukeltamista. Tavoitteena rento toimiminen vedessä. Mahdollisuus suorittaa varhaistaito- tai vesitaitomerkki.

Ankat 4 v

Lapsille, joille vedessä liikkuminen on tuttua ja sukeltelu sujuu. Ryhmässä opetellaan uinnin alkeet kellunnasta liu’un kautta potkuihin. Tavoitteena 10 metrin uinti ilman apuvälineitä. Mahdollisuus suorittaa alkeismerkki.

Saukot

Vahvistetaan opittua alkeisuintia. Opetellaan erilaisia uimatyylejä tekniikkaa silmällä pitäen. Otetaan sukellustaidot ja erilaiset hypyt haltuun. Lisäksi tutustutaan vesipelastukseen.  Tavoitteena 25 metrin uintimatka. Mahdollisuus suorittaa harrastusmerkki.

Delfiinit

Opetellaan tekniikkauintia ja totutellaan pidemmän matkan uintiin. Harjoitellaan pidemmän matkan sukellusta ja vesipelastusta. Tavoitteena pohjoismainen uimataito. Mahdollisuus suorittaa tekniikka- tai taitomerkki.

Hait

Hiotaan jo opitut tekniikat priimustasolle.  Tavoitteena uimakandidaatin, uimamaisterin tai priimusmaisterin suorittaminen.

Leirit

KÄDENTAITOLEIRI
MA-PE 7.-11.6. KLO 9.00-15.00

Ylämyllyn koulun kuvaamataidon luokka, Patteristontie 12 e, Ylämylly
Leiri on suunnattu alakoululaisille ja se toteutetaan päiväleirinä. Ohjaajana Hannele Kinnunen. Osallistumismaksu 60 € sisältää materiaalit ja lämpimän aterian. Leirille mahtuu 20 lasta. Ilmoittautumiset viimeistään ma 31.5. sähköisellä lomakkeella, joka aukeaa klikkaamalla tätä linkkiä.
  Tiedustelut sähköpostilla riitta.linkola@edu.liperi.fi tai 0400 585 539.
Järj. Liperin kunta

KIRMAUS KESÄÄN MONITOIMILEIRI

Ma–pe 14.–18.6. klo 9–15

Ylämyllyn koulu, Patteristontie 12 e, Ylämylly

Leiri on tarkoitettu alakoululaisille ja se toteutetaan päiväleirinä.

Liperin vapaa-aikatoimen järjestämällä päiväleirillä pääset tekemään ja kokemaan kaikenlaista kivaa kesästä nauttien. Päiväleiri järjestetään Ylämyllyn koululla. Leiripäivät alkavat kello 9.00 ja päättyvät kello 15.00. Ohjaajina toimivat Liperin kunnan vapaa-aikaohjaajat.

Leirin hinta 30 €/hlö sisältää lounaan päivittäin sekä leirimateriaalit. Leirille mahtuu mukaan 30 lasta. Ilmoittautuminen 6.6. mennessä sähköisellä lomakkeella, joka aukeaa tästä linkistä.

Lisätiedot: Petri Raatikainen, p. 040 821 8307 petri.raatikainen@edu.liperi.fi

Liperin nuorisotyön kesä 2021

Tiistaisin Liperin nuorisotyö rantautuu uimarannoille ympäri Liperiä. Mukanamme tuomme muun muassa sup-lautoja, pelejä, vesileluja ja muuta puuhaa rantapäivien piristykseksi. Kaikki lainattavat välineet ovat maksuttomia. Meistä saa seuraa peleihin ja saattaapa rannoilla päästä osallistumaan nuorisotyön järjestämiin hauskoihin kisailuihin ja muuhun kesälomapuuhaan. Tarkemmat ranta-aikataulut löydät Liperin kunnan nettisivuilta.

Action-keskiviikkoihin mahtuu jos jonkinlaisia retkipäiviä, liikuntaa, taidetta sekä kulttuuria, jokaiselle jotakin. Osa vaatii ilmoittautumista ja joihinkin voi vain tulla mukaan yksin tai kavereiden kanssa kummemmin etukäteen ilmoittamatta. Pääset mukaan actioniin eri puolilla Liperiä. Tarkemmat action-keskiviikkojen sisällöt löytyvät Liperin kunnan nettisivuilta.

Talo-torstait vietetään nuorisotaloilla, lähimaastoissa tai vaikka nuotion äärellä. Nuorisotalo ei tarvitse seiniä, vaan sen tekevät ihmiset ja hyvä fiilis. Talo-torstaihin mahtuu teemoja, toimintaa ja elämyksiä. Tule itseksesi tai ota kaverit mukaan. Yksin ei tarvitse kesää viettää, kesänuokkareilta saa varmasti kavereita ja sisältöä lomapäiviin. Tehdään kesästä ikimuistoinen!

Kesän aikana voit osallistua myös nuorten mediaprojektiin. Erillistä ilmoittautumista ei tarvitse tehdä, eikä sinulla tarvitse olla omaa välineistöä. Mediaprojektissa nuoret pääsevät suunnittelemaan ja toteuttamaan erilaisia mediatuotoksia, kuten esimerkiksi valokuvia tai videoita. Tuotoksista koostetaan ja julkistetaan syksyn 2021 aikana yksi tai useampi kokonaisuus, joka voi olla video, kuvakollaasi tms.

 

Lue lisää mediaprojektista ja sen etenemisestä Liperin nuorisotyön somekanavista.
Facebook
: Liperin nuorisotyö
Instagram: liperin_nuorisotyö

Mikäli sinulla on kysyttävää, voit ottaa yhteyttä vapaa-aikaohjaajaan: Sanna Härkönen, 050 4723 209, sanna.harkonen@edu.liperi.fi

 

Vielä ehdit esittää toiveita kesätekemiseksi. Ota rohkeasti yhteyttä Liperin nuorisotyön väkeen ja kerro ideasi ja toiveesi kesään. Kaikki Liperin nuorisotyön tarjoama toiminta on maksutonta. Liperin kunnan nettisivujen lisäksi tarkemmat sisällöt löydät Liperin nuorisotyön sosiaalisen median kanavilta Instagramista ja Facebookista. Kannattaa laittaa heti nuo kanavat seurantaan, niistä löytää tekemistä jo ennen kesää ja saattaapa kesän aikana jotakin ekstraakin ilmaantua.

Yhteystiedot

Petri Raatikainen

Vapaa-aikaohjaaja
 040 821 8307
petri.raatikainen@edu.liperi.fi
Viljatie 1, 80400 Ylämylly

Riitta Linkola

Vapaa-aikaohjaaja
 0400 585 539
riitta.linkola@edu.liperi.fi
Koivutie 4, 83100 Liperi

SOME painikkeet

 

Sivu arviointi ja palaute