Lomituksen palvelut pääkuva

Navigaatiovalikko

Palvelut sisältö

Palvelut

Voit hakea lomitusta vuosiloman ajalle tai tilapäiseen sijaisavun tarpeeseen.

Vuosiloman lomitus

Vuosiloma on 26 päivää. Hae vuosilomaoikeutta kalenterivuosittain Liperin kunnan lomatoimistosta. Hakuaika on edellisen vuoden lopulla. Tarkemmin loman hakuajoista tiedotamme nettisivuilla.

Sijaisapu

Sijaisapuoikeutta voit hakea muun muassa sairauden tai tapaturman johdosta, perhevapaiden ajalle, kuntoukseen ja työkykyä ylläpitävään toimintaan. Kaikki sijaisapuperusteet löydät Maatalousyrittäjien eläkelaitos Melan sivuilta.

Sijaisavusta peritään tuntihinta, joka perustuu Myel-työtuloosi ja kulloinkin voimassa olevaan säädökseen.

Kun sairastut

Ota yhteyttä lomatoimistoon ja kerro lomitustarpeestasi sähköpostilla lomitus@liperi.fi tai tekstiviestillä numeroon 040 167 9100. Voit ilmoittaa sairastumisesta, vaikka et vielä olisi käynyt lääkärissä. Näin lomituksesi järjestely voidaan aloittaa mahdollisimman aikaisin.

Sijaisapua voidaan myöntää  aikaisintaan siitä päivästä, jona olet jättänyt sijaisapuhakemuksen ja lomituspyynnön lomituspalveluun..

Tuettu maksullinen lomitusapu

Voit saada tuettua maksullista lomitusapua vuosiloman lomituksen ja sijaisapulomituksen lisäksi. Tämä lomitusmuoto on kaikkien vuosilomaan oikeutettujen maatalousyrittäjien saatavilla, eikä sitä tarvitse hakea erikseen.

Palvelua annettaessa lomatoimisto varmistaa, ettei tuetun maksullisen lomitusavun käyttö vaikeuta tai estä varsinaisten lomitusmuotojen eli vuosiloman lomituksen ja sijaisavun saatavuutta.

Tuettu maksullinen lomitus maksaa 14,48 euroa / lomitustunti. Sitä voit saada enintään 120 tuntia vuodessa.

Palvelut katso myös nämä

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left Yrityspalveluseteli käyttöön Liperissä

Yrityspalveluseteli käyttöön Liperissä

Yrityspalveluseteli on Liperin kunnan järjestämä uudenlainen tuki kunnan alueella päätoimipaikkaansa pitäville yrityksille.

Tuki on tarkoitettu Liperin kunnan aluetta päätoimipaikkana pitäville yrityksille, joilla on y-tunnus. Yritystoiminnan tulee olla päätoimista ja kannattavaa tai muuttua kannattavaksi yrityspalvelusetelin avulla toteuttavien toimenpiteiden avulla. Yritykset yritysmuodosta (ei yhdistykset) riippumatta missä tahansa yrityksen elinkaaren vaiheessa voivat hakea tukea!

Yrityspalveluseteli on yrityksille niin sanottua vähämerkityksellistä de minimis -tukea.

Tukea haetaan lomakkeella, joka löytyy Lipertekin verkkosivuilta yrityspalvelusetelin sivulta. Hakemukseen tulee kuvata yrityksen toiminta lyhyesti ja yrityspalvelusetelin käyttötarkoitus. Hakemukseen on liitettävä uusin tuloslaskelma ja tase tai niihin verrattava selvitys hakijan tuloista ja varallisuudesta.

Lue lisää ja hae yrityspalveluseteliä tai vaikka palveluntuottajaksi!

 
Lähikuva tietokoneesta, jonka näytöllä kaavoja ja kuvioita.

Lisätietoja:

Yhteystiedot

Ilomantsi, Joensuu, Kontiolahti ja Liperi

Outokumpu ja Polvijärvi

SOME painikkeet

 

Sivu arviointi ja palaute