Koiraurheilu pääkuva

Navigaatiovalikko

Koiraurheilu sisältö

Koiraurheilu Liperissä

Koiraharrastajille löytyy Liperistä monipuolisia harrastemahdollisuuksia ja -tiloja

Agilityhalli

Joensuun Agilityurheilijoiden koiraurheilukeskus sijaitsee Pärnävaaran urheilukeskuksella (Pärnävaarantie 32, Liperi). Katso sijainti
Koiraurheilukeskuksessa kumirouhetäytteinen Saltex-keinonurmi. Hallirakennuksessa on käytössä kaksi erillistä umpinaisella väliaidalla erotettua kenttää ja lisäksi kesällä käytössä on ulkokenttä. Halli on lämmitetty, ja sen lämpötila on vähintään +8 astetta. Koiraurheilukeskuksella voit treenata agilityn lisäksi tottelevaisuutta ja rally-tokoa. Hallia on myös mahdollista vuokrata erilaisiin tilaisuuksiin.

Vinttikoirarata

Savo-Karjalan vinttikoiraharrastajien käytössä on vinttikoirarata Liperin raviradalla (Lamminkankaantie 12, Liperi). Katso sijainti

Valjakkohiihto

Pärnävaaran valaistulla 5 km ladulla koirahiihto on sallittua maanantaina ja keskiviikkona klo 20.00–21.00. Huomaathan, että koiravaljakkohiihto ei ole sallittua ensilumenladulla. Katso sijainti

Koiraurheilu katso myös nämä

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left Unelmien liikuntapäivää vietetään Liperissä kuvasuunnistaen ja laavulla kahvitellen

Unelmien liikuntapäivää vietetään Liperissä kuvasuunnistaen ja nuotiokahvitellen

Tule toukokuussa mukaan ulkoilmatapahtumaan Sompalammelle tai kokeilemaan kuvasuunnistusta.

Valtakunnallista Unelmien liikuntapäivää vietetään 10.5.2024. Liperin kunnan liikuntapalvelujen järjestämät Unelmien liikuntapäivän tapahtumat jakaantuvat kahdelle päivälle toukokuun alkuun. Tapahtumat ovat maksuttomia eikä niihin tarvitse ilmoittautua. Tervetuloa mukaan!

Ma 6.5. klo 12-15: Nuotiokahvit Sompalammella (Sompalammen laavu, Matkalammentie, Ylämylly)

Halukkaille mahdollisuus ulkoilla omaan tahtiin Sompalammen ympäri (noin 2,5km), matkan varrella jumppaa ja Kirsi Kunnaksen runoja. Laavulla tarjolla nuotiokahvit ja makkaraa. Kunnanjohtaja Hannele Mikkanen mukana ulkoilemassa ja laavukahveilla klo 12-13.30. Järjestää Liperin kunnan vapaa-aikapalvelut ja Liperin Ikiliikkujat-hanke.

Sompalammen laavu sijaitsee Sompalammen rannalla, Matkalammentien tuntumassa. Matkalammentien ja Nuottilammentien risteykseen on noin 150 metriä. Katso sijainti.

Ke 8.5. klo 15-18 Kuvasuunnistusta Ylämyllyllä (yläkoulun piha, Laavupolku 2, Ylämylly)

Kuvasuunnistus on kaikenikäisille sopiva, helppo ja hauska tapa suunnistaa yksin tai porukassa! Tarvitset mukaasi vain kännykän, josta löytyy kamera. Kartan ja ohjeet saat yläkoulun pihalla liikunnanohjaajalta. Voit tulla mukaan klo 15-18 joustavasti kun sinulle sopii.

Unelmien liikuntapäivän kokonaisuutta koordinoi Suomen Olympiakomitea.

Mies ja nainen vaeltamassa luonnossa.

Lisätietoja

SOME painikkeet

 

Sivu arviointi ja palaute