Ajankohtaista

Uusi Liiku ja harrasta Liperissä -opas on julkaistu
Liperin kunnan vapaa-aikatoimen opas syksyn ja kevään liikuntaryhmiin on julkaistu sähköisenä Issuu-palvelussa ja se jaellaan myös jokakotijakeluna Liperin kunnan alueella oleviin kotitalouksiin. Ilmoittautuminen kunnan järjestämiin liikuntaryhmiin alkaa 20. elokuuta klo 9:00.
12.08.2020
Koulukuljetusreitit 13.8.2020 alkaen
Tästä tiedotteesta löydät kootusti perustietoja kunkin koulun kuljetusten järjestämisestä sekä tiedot Waltti-bussien reiteistä, pysäkeistä ja aikatauluista. Aikataulujen tarkennuksia tehdään koulun alkaessa, joten kuljetustietoja on hyvä käydä katsomassa alkuun päivittäin.
27.07.2020
Muista päivittää uusi kirjautumisosoite Wilma-sovellukseen
Uusi kirjautumisosoite Wilmaan on https://liperi.inschool.fi. Mobiililaitteeseen asennettu Wilma-sovellus tulee poistaa puhelimesta/padista ja asentaa se uudestaan Play-kaupasta tai App Storesta sekä kirjautua Wilma-sovellukseen uudelleen. Unohtuneen salasanan saa resetoitua Wilman etusivulta kirjautumisikkunan alta kohdasta ”Unohditko salasanasi”.
11.08.2020
Varautuminen korona-pandemian leviämisen ehkäisyyn lukuvuoden alkaessa
Olemme koostaneet linjauksia koronaan varautumisesta lukuvuoden 2020–2021 alkaessa. Tässä vaiheessa korostuvat ennaltaehkäisevät toimet, joilla pystymme minimoimaan riskiä infektion leviämisestä.
04.08.2020
Virtaa vesistökunnostukseen – hankkeiden rahoitushaku alkaa syksyllä
Ympäristöministeriön aloittama vesiensuojelun tehostamisohjelma haluaa tehdä Suomesta maailman tehokkaimman vesiensuojelijan. Ohjelmasta rahoitettavilla vesistökunnostushankkeilla halutaan parantaa vesien tilaa ja vesiympäristöä, lisätä luonnon monimuotoisuutta sekä vahvistaa vesistökunnostajien yhteistyötä.

Tapahtumat Painike