Frisbeegolfradat pääkuva

Navigaatiovalikko

Frisbeegolfradat, sisältö

Frisbeegolfradat

Liperistä löydät kuusi frisbeegolfrataa, joiden parissa pääset pelaamaan ja viihtymään pidemmäksikin aikaa!

  • Liperin frisbeegolfrata, Opintie 2, Liperi. Katso sijainti. 18-väyläinen frisbeegolfrata sijaitsee Liperin kirkonkylällä. Metsäisellä radalla on paljon korkeuseroja, mutta se sopii hyvin sekä aloittelijoille että kokeneemmille pelaajille.
  • Salokylän frisbeegolfrata, Liperintie 51, Salokylä. Katso sijainti. Salokylän koulun ympäristössä oleva 9-väyläinen rata on melko tasainen. Puisto- ja metsäalueilla oleva rata sopii myös aloittelijoille.
  • Ylämyllyn koulun frisbeegolfrata, Patteristontie 12 e, Ylämylly. Katso sijainti. Ylämyllyn koulun Paloaukean yksikön ympäristössä oleva rata on 9-väyläinen, helppo rata, joka soveltuu erityisesti lapsille ja nuorille. Huomioithan, että kouluaikoina kävijöiden toivotaan jättävän koulun pihassa sijaitsevat väylät 1-4 pelaamatta.
  • Ollilan Tuvan frisbeegolfrata, Mattisenlahdentie 37, Liperi. Katso sijainti. Ollilan Tuvan yhteydessä sijaitsevaa 3-väyläistä rataa on myös mahdollisuus varata ryhmille yksityiskäyttöön. Ollilan Tupa järjestää majoitusta ja pitopalvelua, joten yksityistilaisuuden aikana tuvan viereinen puttikori ei ole käytössä. 
  • Kaatamon frisbeegolfrata, Kaatamontie 4, Kaatamo. Katso sijainti. Kaatamon frisbeegolfrata on yhteistyön tulosta, sillä sen toteuttivat Kaatamon kyläyhdistys talkootyöllä ja Leaderin Pienet investoinnit kylille -hanketuella. Mukana 9-väyläisen radan suunnittelussa ja toteutuksessa ovat olleet paikkakuntalaiset nuoret.
  • Käsämän frisbeegolfrata, Silmutie 1-3, Käsämä. Ammattiopisto Luovin ja Kaprakan alueen ympäristössä oleva rata on 9-väyäinen. Katso sijainti.

Yhteystiedot

Teppo Ikonen

Kiinteistörakennusmestari
 0400 574 896
teppo.ikonen@liperi.fi
Varolantie 3, 83100 Liperi

SOME painikkeet

 

Sivu arviointi ja palaute