Navigaatiovalikko

Digi kuuluu kaikille sisältö

Digi kuuluu kaikille

Digi kuuluu kaikille on kampanja, jonka tavoitteena on lisätä tietoisuutta sekä tehdä näkyväksi digiosaamisen ja digituen tarve kuntien työllisyys- ja sosiaalipalveluissa. Kampanja-aika on 30.1.-24.2.2023.

Digiosaamisen ja digituen tarve

Tiedätkö, kuinka paljon asiakkaidenne tulee käyttää digitaalisia sovelluksia palvelussanne? Entä millaista digiosaamista palvelunne vaativat?

Läppäri pöydällä ja käsi osoittaa sen näyttöä.Digi on tätä päivää, mutta kaikki eivät ole pystyneet kehittämään osaamistaan samaan tahtiin. Digi kuuluu kaikille –kampanjan tarkoitus on herätellä (kuntien sosiaali- ja työllisyyspalvelujen) työntekijöitä pohtimaan, millaista digiosaamista heidän palvelunsa asiakkailta vaatii sekä pystyvätkö he itse tukemaan asiakkaita näiden digipalvelujen käytössä.

Kampanja kestää neljä viikkoa ajalla 30.1.-24.2.2023.

Jokaiselle viikolle julkaistaan uusi viikkotehtävä, jonka ohjeet lähetetään kampanjaan osallistuville sähköpostitse. Sähköposti sisältää ohjeiden lisäksi myös tarvittavat linkit. Tehtäviä ei siis pääse suorittamaan ilman postituslistalle liittymistä. Kampanjasta tiedotetaan YTYÄn somekanavissa ja viikkotehtävät suoritetaan suurimmaksi osaksi Padletissä.

YTYÄn sometilit ja vieressä mustavalkoisena kirahvi poikasineen. Tehtävät on suunniteltu erityisesti sosiaali- ja työllisyyspalveluissa työskenteleville henkilöille, mutta myös muiden organisaatioiden edustajat ovat tervetulleita osallistumaan kampanjaan! Jos digiosaaminen herättää sinussa kysymyksiä, liity kampanja sähköpostilistalle ja osallistu viikkotehtäviin!

 

Ohjeet postituslistalle liittymiseen:

Lähetä sähköpostia YTYÄ-työhönvalmentaja Matleena Pekkaselle (matleena.pekkanen@liperi.fi). HUOM! Ilmoittauduthan mukaan organisaatiosi sähköpostiosoitteella!

Kampanjaan voi liittyä mukaan ennen kampanjan alkamista tai sen aikana, eikä haittaa, jos et ehdi tehdä viikkotehtäviä heti samalla viikolla tai jokin tehtävä jää sinulta välistä.

Rohkeasti mukaan kampanjaan! Digi kuuluu kaikille.

Punaiset ykköset ja nollat muodostavat sydämen valkoisten ykkösten ja nollien keskelle.        

Tehdään siis yhdessä asiakastyön digihaasteita näkyvämmiksi!

Kampanja on osa Karelia Ammattikorkeakoulun SoTyDigi-hankkeen palvelumuotoilun kehittämiskokeilua.

Yhteystiedot

Tiina Asikainen

Hankesuunnittelija
 050 569 8736
tiina.asikainen@liperi.fi
Ylämyllyntie 62B, 80400 Ylämylly

SOME painikkeet

Sivu arviointi ja palaute