Asuminen ja rakentaminen pääkuva

Navigaatiovalikko

Asuminen ja rakentaminen Liperissä ländärin sisältö

Asuminen ja rakentaminen Liperissä

Runsaasti tontteja rakentajalle. Vapaita asuntoja uutta kotia etsivälle. Liperissä asut mukavasti luonnon ja palvelujen äärellä hyvien liikenneyhteyksien varrella. Täältä löydät  myös vesi- ja jätehuollon sekä ympäristö- ja ruokapalveluiden ajankohtaiset asiat ja yhteystiedot.

Asuminen ja rakentaminen ländäri kuvanosto

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left Haemme siivoojaa ja laitoshuoltajaa vakituisiin tehtäviin

Haemme siivoojaa ja laitoshuoltajaa vakituisiin tehtäviin

Tutustu työpaikkoihin ja hae sähköisesti 4. heinäkuuta 2021 klo 23:59 mennessä.

Haemme Liperin kuntaan siivoojaa ja laitoshuoltajaa.

Siivoojana vastaat Liperin kunnan palvelutuotannossa olevien tilojen, kuten koulujen, päiväkotien, liikuntatilojen ja toimistotilojen puhtaanapidosta Liperin kunnan alueella.

Siivoojan tehtävässä menestyäksesi hallitset hyvin ylläpito- ja perussiivousmenetelmät, sinulla on kykyä työskennellä sekä yksin että ryhmässä ja valmiuksia ratkaisukeskeiseen ja aktiiviseen työn kehittämiseen.

Ajokorttivaatimuksena on B-luokan ajokortti ja tehtävän hoito edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta. Tehtäväkohtainen kuukausipalkka on 1962,70 €.

Työaika on 38,25 h/vk. Työ on päivätyötä arkisin klo 6–17 välisenä aikana, pääsääntöisesti klo 7 alkaen. Työaikamuotona on keskimääräinen yleistyöaika.

Laitoshuoltajan tehtäviin kuuluvat monipuoliset siivoustehtävät, pyykkihuoltoa ja palvelukeittiö tehtäviä. Tehtävien sijoituspaikka on laitoshuoltotiimissä Liperin terveyskeskuksessa, terveyskeskussairaalassa ja palveluasumisen yksiköissä.

Työaika on 38,25 h/vk, työskentely tapahtuu kahdessa vuorossa ja työaikamuoto on keskimääräinen yleistyöaika. Tehtäväkohtainen kuukausipalkka on 1978,52 €.

Kelpoisuusvaatimuksena on laitoshuoltajan ammattitutkinto. Lisäksi edellytämme hygieniaosaamistodistusta. Eduksi luetaan työkokemus laitoshuoltotehtävissä hoiva- ja hoitoympäristössä.

Hakuaika molempiin tehtäviin on avoinna 4. heinäkuuta 2021 klo 23:59 asti.

Suojakäsineen peittämä käsi pyyhkimässä pöytätasoa mikrokuituliinalla

Lisätietoja:

SOME painikkeet

 

Sivu arviointi ja palaute

Yhteystiedot

Jouni Pekonen

Tekninen johtaja
 050 467 3533
jouni.pekonen@liperi.fi
Varolantie 3, 83100 Liperi