Uutiset pääkuva

Navigaatiovalikko

Sisältöjulkaisija

angle-left Tehtäviä avoinna varhaiskasvatuksessa taidekasvatuksen parissa

Tehtäviä avoinna varhaiskasvatuksessa taidekasvatuksen parissa

Palkkaamme kolme määräaikaista työntekijää työskentelemään Liperin kunnan päiväkodeissa. Tavoitteenamme on vahvistaa päiväkotien taidekasvatusta.

Etsimme joukkoomme varhaiskasvatuksen opettajaa, sosionomia, erityisopettajaa tai lastenhoitajaa. Palkkaamme kolme määräaikaista työntekijää työskentelemään pienen lapsiryhmän kanssa. Sinulla voi olla varhaiskasvatuksen opettajan, sosionomin, erityisopettajan tai lastenhoitajan pätevyys. Lisäksi edellytämme koulutusta tai tavoitteellista harrastustaustaa musiikin, taidekasvatuksen tai muun ilmaisun, kuten tanssin, draaman tai teatterin saralla.

Tavoitteenamme on vahvistaa päiväkotien taidekasvatusta. Taide ja ilmaisu vaikuttavat lapsen hyvinvointiin. Taiteen keinoin lapsi voi ilmaista ja harjoitella erilaisia tunteita ja tunnetiloja. Viime kevään poikkeuksellinen aika on vaikuttanut myös lapsiin ja joskus lasten on vaikea ilmaista kokemuksiaan kielellisesti. Taiteen avulla vaikeitakin kokemuksia voidaan käsitellä.

Meillä on kuusi päiväkotia: neljä on Ylämyllyllä ja yksi Liperissä sekä Viinijärvellä. Sovimme ensisijaiset sijoituspaikat valintojen jälkeen.

Palkkaus varhaiskasvatuksen opettaja ja sosionomin tehtävään on 2586,47 €/kk, erityisopettajan tehtävään 2734,71 €/kk ja lastenhoitajan tehtävään 2162,93 €/kk. Varhaiskasvatuksen opettajan tehtävään kelpoisuutena on varhaiskasvatuksen kandidaatin tutkinto, sosionomin tehtävään sosionomin tutkinto, johon sisältyy 60 op varhaiskasvatuksen opintoja. Lastenhoitajan tehtävään kelpoisuusvaatimuksena on lähihoitajan tai lastenohjaajan tutkinto ja erityisopettajan tehtävävään erityisopettajan erikoistumisopinnot.

Tehtäviin on saatu valtion avustusta ja on mahdollista, että työt jatkuvat toukokuun 2021 jälkeenkin.

Tehtävissä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa. Hakuaika kaikkiin tehtäviin päättyy 15. elokuuta 2020 klo 23:59.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen Kuntarekry-järjestelmän kautta. Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen. Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän työavain. Hakemuksia ei palauteta. Myös postitse lähetetyt hakemukset käsitellään sähköisesti Kuntarekry-järjestelmässä. Hakemusten postitusosoite on Liperin kunta, PL 20, 83101 Liperi.

Varhaiskasvatuksen lapsi piirtämässä pöydän ääressä

Lisätietoja antavat: