Navigaatiovalikko

Kuntalaisaloitteet sisältö

Kuntalaisaloitteet

Kuntalaisaloitteella voit osallistua Liperin kunnan toimintaan ja vaikuttaa siihen, millaisia päätöksiä teemme yhdessä tänään ja huomenna.

Kuntalaisaloitteet kannattaa tehdä sähköisesti Kuntalaisaloitteet sivujen kautta. Sivujen kautta voit tehdä aloitteen helposti, kerätä siihen verkossa nimiä ja lähettää sen suoraan kuntaan käsiteltäväksi.

Sivujen kautta näet minkälaisia aloitteita Liperiin on tehty ja osallistua avoimena oleviin aloitteisiin.

Kuntalaisaloitteita voi tehdä myös kirjallisesti toimitaamalla ne Liperin kunnan kirjaamoon kunnanvirastolle. Suosittelemme kuitenkin käyttämään sähköistä Kuntalaisaloite-sivua, sillä silloin kaikki voivat nähdä aloitteen ja osallistua siihen verkkosivun kautta. Kuntalaisaloitteen voit jättää myös Miunpalveluiden sähköisen asioinnin sivun kautta.

Kunnan kirjaamoon toimitetuista aloitteista ja valtuuston tekemistä valtuustoaloitteita saa lisätietoa Liperin kunnan kirjaamosta.

 

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left Liprakan joulun ja uudenvuoden aukiolot

Liprakan joulun ja uudenvuoden aukiolot

Katso Liprakan uimahallin ja kuntosalin aukioloajat joulunpyhinä ja uutena vuotena tästä.

Liprakan uimahallilla lipunmyyntipiste palvelee 20. joulukuuta saakka. Vuoden 2020 puolella Liprakassa ei ole enää lipunmyyntiä, vaan Liprakkaa lähin myyntipiste on Teboil Käsämä.

Liprakan lippuja ja sarjakortteja voit edelleen ostaa myös Liperin kunnanviraston palvelupisteestä (Varolantie 3, Liperi) arkisin klo 9–15. Palvelupisteessä maksuvälineenä käyvät myös Smartum ja ePassi. Liprakan verkkokaupasta voit hankkia kertakäyntejä tai ladata normaalihintaisia sarjakortteja, mikäli olet jo hankkinut kortin aiemmin.

Huomaathan, että Liprakka on suljettuna 23.–26. joulukuuta eli aatonaatosta Tapaninpäivään. Liprakan kuntosali ja uimahalli ovat suljettuna myös 30.12.2019–1.1.2020 sekä loppiaisena 6.1.2020.

Uimaan ja kuntosalille pääsee taas 2. tammikuuta alkaen.

Mahdollisista pop up -lipunmyynneistä tiedotamme erikseen myöhemmin!

Katso ajantasaiset aukiolotiedot Liprakan omalta sivulta. Tiedotamme muutoksista myös kunnan sosiaalisen median kanavissa ja Liprakan aulassa olevalla ilmoitustaululla.

Liprakan logo valkoisella pohjalla.

SOME painikkeet

Sivu arviointi ja palaute