Pääkuva omakotitontit

Navigaatiovalikko

Jyrinkylä: Ahjopolku

Jyrinkylä: Ahjopolku

Lapsiperheiden suosimalla Jyrinkylän alueella on nyt myytävänä 4 omakotitonttia. Ahjopolun tontit sijaitsevat vain noin kilometrin päässä Ylämyllyn koulusta ja Paloaukean päiväkodista. Ylämyllyn monipuoliset palvelut ovat alle 3 kilometriin päässä.

Jyrinkylässä on erinomaiset mahdollisuudet kesä- ja talviliikuntaan. Lähellä sijaitsevat Pärnävaaran urheilukeskus, Jyrin liikuntahalli ja jalkapallotekonurmi. Kirkasvetiset lammet vain kävelymatkan päässä houkuttelevat pulahtamaan.

Näillä tonteilla pääset heti rakentamaan! Ja nyt saat ne alennettuun hintaan.

Vapaita tontteja:

Tontin numero: 433-1
Hinta: 12640,00 euroa
Pinta-ala: 1312m2
Rakennusoikeus: 262m2
Tontin numero: 441-2
Hinta: 12467,00 euroa
Pinta-ala: 1292m2
Rakennusoikeus: 258m2
Tontin numero: 441-4
Hinta: 15405,00 euroa
Pinta-ala: 1631m2
Rakennusoikeus: 326m2

Jyrinkylä Ahjopolku rakentamistapaohje

Jyrinkylä katso myös nämä

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left Tiedonhallintasuunnittelija ja asianhallintasihteeri haussa kunnalle

Tiedonhallintasuunnittelija ja asianhallintasihteeri haussa kunnalle

Haemme Liperin kuntaan tiedonhallintasuunnittelijaa ja asianhallintasihteeriä. Hakuaika molempiin paikkoihin päättyy 7. lokakuuta 2019 klo 15:00.

Etsimme Liperin kuntaan tiedonhallinnan ja asianhallinnan osaajia.

Tiedonhallintasuunnittelija vastaa kunnan tiedon elinkaaren hallinnasta. Käytännössä tämä tarkoittaa kunnan asiakirjahallinnon, arkistotoimen, tiedonhallinnan ja tietosuojan kehittämistä, ylläpitoa ja valvontaa. Tiedonhallintasuunnittelija toimii kunnan tietosuojavastaavana, mikä edellyttää tietosuojalainsäädännön tuntemusta sekä sen soveltamiskykyä.

Virka on asiantuntijatehtävä ja sen kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto.

Eduksi katsomme asiakirjahallinnon ja arkistotoimen perustutkinnon, tai valmiuden tutkinnon suorittamiseen, sekä työkokemusta kunnan asiakirjahallinnon, arkistotoimen ja tietosuojan parissa.

Virka on määräaikainen 1.12.2019-31.12.2020. Virassa on kuuden kuukauden koeaika.

Asianhallintasihteeri vastaa kunnan kirjaamopalveluista eli vireille tulevien ja käsiteltävänä olevien asioiden vastaanottamisesta ja kirjaamisesta, jakeluista sekä päätösten ja täytäntöönpanojen kirjaamisesta Dynasty 10 -asianhallintajärjestelmässä.

Tehtävään kuuluu lisäksi luottamushenkilötoimielimien esityslistojen valmistelua ja pöytäkirjanpitoa, sekä monipuolisia toimistotehtäviä.

Asianhallintasihteerinä toimit kunnan tietosuojavastaavan sijaisena, mikä edellyttää perehtymistä tietosuojalainsäädäntöön.

Asianhallintasihteerin tehtävä on vakinainen. Kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto, sekä perehtyneisyys asianhallintaan ja arkistotoimeen. Valittavalla tulee olla valmius suorittaa asiakirjahallinnon ja arkistotoimen perustutkinto, mikäli sitä ei ole ennestään suoritettu.

Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.

Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät yleisen kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaan. Lisätietoja antaa hallintopäällikkö Terttu Sarkkinen (kts. yhteystiedot alta).

Sekä tiedonhallintasuunnittelijan viran että asianhallintasihteerin tehtävän hakuaika päättyy 7. lokakuuta 2019 klo 15:00.

Lähikuva kannettavasta tietokoneesta, jonka näppäimistöllä kädet valmiina kirjoittamaan.

Yhteystiedot

Marja-Liisa Piironen

Maankäyttösihteeri
040 630 0944
marja-liisa.piironen@liperi.fi
Varolantie 3, 83100 Liperi

SOME painikkeet

Sivu arviointi ja palaute