Navigaatiovalikko

Esityslistat ja pöytäkirjat sisältö

Esityslistat ja pöytäkirjat

Liperin kunnan päätöksentekoon liittyvät esityslistat ja tarkastetut pöytäkirjat ovat luettavissa Dynasty-asianhallintajärjestelmässä.

Dynastyssa voit selata esityslistoja ja pöytäkirjoja toimielimien mukaan.

Palvelussa on myös laaja haku, jolla voit hakea asiakirjoja tietyllä kokouspäivämäärällä, asiasanalla tai millä hyvänsä sanalla.

Tarkastetut pöytäkirjat ovat luettavissa heti kokouksen päätyttyä.

Tietosuojalainsäädäntö rajoittaa yksityishenkilöitä koskevien tietojen julkaisemista ja säilyttämistä verkkosivuilla. Tästä syystä pöytäkirjat poistetaan verkkosivuilta puolen vuoden säilyttämisen jälkeen ja lainsäädännön mukaan salassa pidettäviä ei julkaista.

 

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left Liperin henkilöstöpäälliköksi Mira Tiainen ja työllisyyspalveluvastaavaksi Sami Kuikka

Liperin henkilöstöpäälliköksi Mira Tiainen ja työllisyyspalveluvastaavaksi Sami Kuikka

Sekä Tiainen että Kuikka olivat haastatteluryhmien yksimielisiä esityksiä virkoihin.

Liperin kunnanhallitus hyväksyi 13.12. kokouksessaan päätösehdotuksen terveystieteiden maisteri Mira Tiaisen valinnasta henkilöstöpäällikön virkaan.

Tiainen oli haastatteluryhmän yksimielinen esitys henkilöstöpäälliköksi. Perusteluna valinnalle haastatteluryhmä toi esille Tiaisen koulutuksen, työkokemuksen ja perehtyneisyyden henkilöstöhallintoon.

Liperin kunnassa oli haettavana myös työllisyyspalveluvastaavan virka, johon valittiin kunnanjohtajan viranhaltijapäätöksellä 9.12. yhteiskuntatieteiden maisteri Sami Kuikka.

Haastatteluryhmän yksimielisessä esityksessä Kuikan valintaa puolsivat tämän pitkä työkokemus Lahden kaupungin työllisyysasioiden päällikkönä ja sitä kautta työllisyysasioiden lainsäädännön, toimintatapojen, käytännön esihenkilötyön ja palvelussuhdeasioiden tuntemus.

Alun perin Liperistä kotoisin oleva Kuikka odottaa innolla paluumuuttoa.

- Odotan nimenomaan yhdessä tekemistä ja yhteistä kehittämistä työllisyydenhoidon verkostoissa niin Liperissä kuin laajemmin työllisyyden kuntakokeilussa. Työllisyydenhoidon kentällä on tehty viime aikoina suuria muutoksia ja lisää on tulossa lähivuosina, joten paljon mielenkiintoista ja haasteellista kehittämistyötä tulee riittämään, Kuikka toteaa.

Kasvokuva naisesta, jolla on ruskeat pitkähköt hiukset Silmälasipäinen mies pöydän ääressä

Mira Tiainen ja Sami Kuikka.

Puinen puheenjohtajan nuija pöydällä

SOME painikkeet

Sivu arviointi ja palaute