Uutiset pääkuva

Navigaatiovalikko

Sisältöjulkaisija

angle-left Liperin vapaa-aikapalveluihin haetaan lisää tekijöitä

Liperin vapaa-aikapalveluihin haetaan lisää tekijöitä

Haettavana ovat nuorisotyön vapaa-aikaohjaajan ja etsivä nuorisotyöntekijän määräaikaiset tehtävät. Hakuaika päättyy 13. joulukuuta 2020.

Tervetuloa osaksi Liperin kunnan vapaa-aikapalveluita! Haemme joukon vahvistukseksi vapaa-aikaohjaajaa nuorisotyöhön ja etsivä nuorisotyöntekijää.

Nuorisotyön vapaa-aikaohjaajan työtehtäviin kuuluu nuorisotalotoiminnan ohjaaminen, pääasiallisesti Liperin kirkonkylällä, mutta myös Ylämyllyllä ja Viinijärvellä.

Vapaa-aikaohjaajan työ edellyttää halua toimia verkostoissa ja kehittää liperiläistä nuorisotyötä eri toimijoiden kanssa. Vapaa-aikaohjaajan työhön kuuluu myös vapaa-aikapalveluiden yhteisten tapahtumien ja toiminnan suunnittelua ja toteutusta yhdessä työyhteisön kanssa.

Työ sisältää ilta- ja viikonlopputyötä, jonka lisäksi hakijalla tulee olla mahdollisuus käyttää omaa autoa. Työn kelpoisuusvaatimuksena on opisto- tai ammattikorkeakoulutasoinen nuorisoalan tai muu soveltuva tutkinto. Palkkaus määräytyy kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Etsivä nuorisotyöntekijän työtehtäviin kuuluvat muun muassa yläkoulun oppilaiden koulunkäynnin tukeminen, jalkautuminen korona-ajasta kärsineiden nuorten koulunkäynnin tueksi, yhteistyö yläkoulun pienluokkien ja jopoluokan kanssa, Nuotta-valmennuksien toteuttaminen sekä yhteistyö ammattioppilaitosten kanssa.

Etsivä nuorisotyöntekijä toimii myös erilaisissa kunnan ja seudun työryhmissä ja verkostoissa. Hän tulee työskentelemään työparina kunnan toisen etsivä nuorisotyöntekijän kanssa. Työ sisältää päivä- ja iltatyötä.

Kelpoisuusvaatimuksena on opisto- tai ammattikorkeakoulutasoinen nuorisoalan tutkinto, tai muu soveltuva tutkinto. Palkkaus määräytyy kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Hakuaika molempiin tehtäviin päättyy 13. joulukuuta 2020 klo 23:59.

Nuoria maalaamassa Ylämyllyn graffitiseinää

Lisätietoja tehtävistä antavat: