Uutiset pääkuva

Navigaatiovalikko

Sisältöjulkaisija

angle-left Liperin nuorisotilassa vesivahinko

Liperin nuorisotilassa vesivahinko

Nuorisotila suljetaan asiakkailta toistaiseksi ja korvaavaa sijaintia selvitellään. Tarkempi aikataulu selviää korjaustöiden edetessä.

Liperin nuorisotilassa ja vapaa-aikatoimistossa (Koivutie 4) havaittiin 31. heinäkuuta vesivahinko. Syynä on käyttövesiputken rikkoutuminen. Kosteuskartoituksen perusteella nuorisotyön tilat sekä osa vapaa-aikapalveluiden toimistotilasta joudutaan remontoimaan.

Tarkempi kuivaus- ja remonttiaikataulu ei ole vielä tiedossa. Aikataulut tarkentuvat, kun tilat on saatu tyhjennettyä irtaimistosta ja rakenteita päästään avaamaan. Tiedotamme erikseen korjausten etenemisestä.

Nuorisotila suljetaan asiakkailta remontin ajaksi. Liperin nuokkari toimii toistaiseksi liikkuvan nuokkarin periaatteella ensisijaisesti Liperin koulun ympäristössä. Liperin kunnan nuorisotyö tiedottaa suoraan asiakkaitaan korvaavista kokoontumispaikoista nuortenliperi.fi-verkkosivulla sekä nuorisotyön muissa sähköisissä kanavissa.

Kunnan lainavälineiden nouto ja palautus toimivat edelleen entiseen tapaan vapaa-aikapalveluiden toimistolta. Mahdollisista muutoksista tiedotetaan heti, kun korjaustöiden laajuus ja aikataulut ovat selvillä.

Liperin kunnan logo harmaalla pohjalla.

Lisätietoja