Uutiset pääkuva

Navigaatiovalikko

Sisältöjulkaisija

angle-left Kansalaisopiston aikuisten ryhmät alkavat etäopetuksessa 17.1.

Kansalaisopiston aikuisten ryhmät alkavat etäopetuksessa 17.1.

Pohjois-Karjalan heikentynyt koronatilanne rajoittaa kansalaisopiston lähiopetuskurssien käynnistymistä. Lähiopetuksesta etään siirtynyt kurssi on mahdollista perua to 20.1. klo 15.00 mennessä puhelimitse tai sähköpostilla.

Pohjois-Karjalan heikentynyt koronatilanne rajoittaa kansalaisopiston lähiopetuskurssien käynnistymistä. Siun Soten, Joensuun kaupungin valmiusjohtoryhmän sekä Itä-Suomen aluehallintoviraston linjausten mukaan kansalaisopiston palvelut voivat toimia seuraavasti:

  • Lasten ja nuorten kurssit, vanhempi-lapsiryhmät, yksilöopetus, sekä maahanmuuttajien UMAKO-kurssit toimivat normaalisti lähiopetuksessa noudattaen terveysturvallisuusohjeita 17.1.2022 alkaen
  • Aikuisten lähiopetuskurssit alkavat etäopetuksena 17.1.2022 niiden kurssien osalta, joissa etäopetus on mahdollista.
    • Niiden kurssien aloitusta, joihin etäopetus ei sovi, siirretään toistaiseksi viikolle 5.
    • Tiedotamme ilmoittautuneita kurssikohtaisesta muutoksesta tekstiviestitse.

Lähiopetuksesta etään siirtynyt kurssi on mahdollista perua to 20.1. klo 15.00 mennessä puhelimitse 013 337 5929 ma–to klo 9.30–15.00 tai sähköpostitse kansalaisopisto@joensuu.fi klo 23.59 mennessä.

  • Torstain 20.1. jälkeen normaalit perumisehdot astuvat voimaan.
  • Uusia etäkursseja perustetaan joustavasti. Etäopetuskursseille on mahdollista ilmoittautua jatkuvasti: www.opistopalvelut.fi/joensuu Voit myös toivoa uusia etäkursseja: Toivo etäkurssia.
  • Pyrkimys on palata lähiopetukseen heti kun se on mahdollista. Joensuun seudun kansalaisopisto seuraa ja noudattaa uusimpia linjauksia, ja tiedottaa asiakkaitaan muutoksista välittömästi.
Punaiset käsipainot lattiaa vasten, kädet pitelemässä painoja