Navigaatiovalikko

Esityslistat ja pöytäkirjat sisältö

Esityslistat ja pöytäkirjat

Liperin kunnan päätöksentekoon liittyvät esityslistat ja tarkastetut pöytäkirjat ovat luettavissa Dynasty-asianhallintajärjestelmässä.

Dynastyssa voit selata esityslistoja ja pöytäkirjoja toimielimien mukaan.

Palvelussa on myös laaja haku, jolla voit hakea asiakirjoja tietyllä kokouspäivämäärällä, asiasanalla tai millä hyvänsä sanalla.

Tarkastetut pöytäkirjat ovat luettavissa heti kokouksen päätyttyä.

Tietosuojalainsäädäntö rajoittaa yksityishenkilöitä koskevien tietojen julkaisemista ja säilyttämistä verkkosivuilla. Tästä syystä pöytäkirjat poistetaan verkkosivuilta puolen vuoden säilyttämisen jälkeen ja lainsäädännön mukaan salassa pidettäviä ei julkaista.

 

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left Vapaa-aikapäällikön virka haettavana

Vapaa-aikapäällikön virka haettavana

Liperin hyvinvointilautakunta julistaa haettavaksi vapaa-aikapäällikön viran. Hakuaika päättyy 25. lokakuuta 2020 klo 23:59.

Haemme Liperin kuntaan vapaa-aikapäällikköä, jolla on vankka kokemus nuoriso-, kulttuuri ja liikuntapalveluista ja vahvaa talouden ja hallinnon osaamista.

Vapaa-aikapäällikkö vastaa oman tulosalueen hallinnosta, taloudesta, toiminnasta ja strategisesta kehittämisestä sekä toimii vapaa-aikapalveluiden henkilöstön lähiesimiehenä. Vapaa-aikapäällikkö on hyvinvointipalvelujen johtoryhmän sekä Siun soten paikallisen neuvottelukunnan/hyvinvointityöryhmän jäsen.

Vapaa-aikapäällikön virkaan kuuluu myös järjestöyhteistyö sekä nuorisovaltuuston, vammais- ja ikäihmisten neuvoston sekä lapsiparlamentin toiminnan koordinointi.

Vapaa-aikapäällikkö työskentelee tiivissä yhteistyössä elinympäristöpalveluiden kanssa liikuntapaikkojen ja -alueiden kehittämisessä.

Viran hakuaika päättyy 25.10.2020 klo 23:59. Hakuajan päättymisen jälkeen haastattelutyöryhmä valitsee haastateltavat ja suorittaa haastattelut. Haastattelut järjestetään 2.–3.11.2020.

Uuden vapaa-aikapäällikön valinta pyritään tekemään hyvinvointilautakunnan kokouksessa 12.11.2020. Virka täytetään sopimuksen mukaan, kuitenkin viimeistään 4.1.2021. Virassa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen Kuntarekry-järjestelmän kautta. Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen.

Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän työavain. Hakemuksia ei palauteta. Myös postitse lähetetyt hakemukset käsitellään sähköisesti Kuntarekry-järjestelmässä.

Hakemusten postitusosoite on Liperin kunta, PL 20, 83101 Liperi.

Puinen puheenjohtajan nuija pöydällä

Lisätietoja antavat:

SOME painikkeet

Sivu arviointi ja palaute