Navigaatiovalikko

Esityslistat ja pöytäkirjat sisältö

Esityslistat ja pöytäkirjat

Liperin kunnan päätöksentekoon liittyvät esityslistat ja tarkastetut pöytäkirjat ovat luettavissa Dynasty-asianhallintajärjestelmässä.

Dynastyssa voit selata esityslistoja ja pöytäkirjoja toimielimien mukaan.

Palvelussa on myös laaja haku, jolla voit hakea asiakirjoja tietyllä kokouspäivämäärällä, asiasanalla tai millä hyvänsä sanalla.

Tarkastetut pöytäkirjat ovat luettavissa verkkosivulta.

Tietosuojalainsäädäntö rajoittaa yksityishenkilöitä koskevien tietojen julkaisemista ja säilyttämistä verkkosivuilla. Tästä syystä pöytäkirjat poistetaan verkkosivuilta vuoden säilyttämisen jälkeen ja lainsäädännön mukaan salassa pidettäviä ei julkaista.

 

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left Omaishoitajille maksuton kulkukortti Liprakkaan

Omaishoitajille maksuton kulkukortti Liprakkaan

Liperin kunta on aloittanut maksuttomien uimahallikäyntien kokeilun liperiläisille omaishoitajille. Kokeilu on kahden vuoden mittainen.

Liperin kunnassa on käynnissä maksuttomien uimahallikäyntien kokeilun liperiläisille omaishoitajille ajalla 1.1.2022 - 31.12.2023. Kokeilun aikana maksuttomien käyntien määrää seurataan sekä kerätään palautetta kokeilusta.

Omaishoitajan kortilla on rajoittamaton käyttöoikeus sekä kuntosalille että allasosastolle. Kortti on henkilökohtainen ja se on voimassa yhden vuoden myöntämispäivästä. Kortin voi uusia esittämällä palkkalaskelman, jossa tehtävänimikkeenä on omaishoitaja. Esitettävä palkkalaskelma saa olla enintään 2 kk aikaisemmin päivätty.

Hakemukseen tulee liittää palkkalaskelma, jossa tehtävänimikkeenä on omaishoitaja. Esitettävä palkkalaskelma saa olla enintään 2 kk aikaisemmin päivätty. Korttia lunastettaessa tulee esittää henkilötodistus.

Omaishoitajan kulkukortin voi hakea Liperin kunnan palvelupisteeltä (Varolantie 3) sen aukioloaikoina arkisin klo 9–11 ja 12–15.

Ohjeet ja lomake löytyvät myös Liprakan verkkosivulta.

Yleiskuva Liprakan uimahallin allasosastosta

SOME painikkeet

Sivu arviointi ja palaute