Uutiset pääkuva

Navigaatiovalikko

Sisältöjulkaisija

angle-left Pohjois-Karjalan koronavirusepidemia on pysynyt perustasolla

Pohjois-Karjalan koronavirusepidemia on pysynyt perustasolla

Koronavirustartuntojen leviämisen ehkäisemiseksi tarkoitetut suositukset ja rajoitukset pidetään maakunnassa toistaiseksi ennallaan. Koronarokotusten ajanvaraus jatkuu nykyisissä rokotusryhmissä.

Siun sote tiedotti 29. huhtikuuta 2021, että koronavirustilanne Pohjois-Karjalassa on pysynyt lähes samalla tasolla kuin aiempina viikkoina. Maakunta on epidemian perustasolla. Alueellinen koronavirusepidemian tilannekuvatyöryhmä kokoontui torstaina 29.4. arvioimaan tilannetta sekä voimassa olevien suositusten ja rajoitusten riittävyyttä.

Koronavirustartuntojen leviämisen ehkäisemiseksi tarkoitetut suositukset ja rajoitukset pidetään maakunnassa toistaiseksi ennallaan. Itä-Suomen aluehallintovirasto tiedotti 29.4.2021, että Siun soten toimialueella kokoontumisrajoituksia kevennetään 3. toukokuuta alkaen.

Koronarokotusten ajanvaraus jatkuu nykyisissä rokotusryhmissä

Siun sote porrastaa jälleen koronarokotusten ajanvarausta. Lauantaina 1.5.2021 klo 12 verkkoajanvarauksessa avautuu varattavaksi rokotusaikoja maanantaille 3.5. ja tiistaille 4.5.

Rokotusaikoja avautuu suurimmassa osassa Siun soten rokotuspisteitä, kaikilla rokotuspaikoilla rokotuksia ei kuitenkaan järjestetä alkuviikolla.

Loppuviikon koronarokotusajat avautuvat varattaviksi maanantaina 3.5.2021 klo 8. Maanantaina uusia rokotusaikoja avautuu kaikille rokotuspisteille.

Koronarokotusaika suositellaan varaamaan ensisijaisesti verkkoajanvarauksen kautta.

Maanantaina klo 8 alkaen koronarokotusajan voi varata myös puhelimitse numerosta 013 330 2131. Siun sote toivoo, että puhelinajanvarausta käyttäisivät ensisijaisesti he, jotka eivät syystä tai toisesta voi käyttää verkkoajanvarausta.

Kertakäyttöisiä kasvomaskeja pöydällä