Uutiset pääkuva

Navigaatiovalikko

Sisältöjulkaisija

angle-left Kunnan hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen sivusto avattu

Kunnan hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen sivusto avattu

Hyte-sivuille on koottu tietoa kunnan tarjoamista palveluista ja toiminnoista sekä esimerkiksi hyvinvointialueen palveluista, valtakunnallisista palveluista ja muista yhteistyötahoista.

Osana kunnan hyvinvoinnin ja terveydenedistämistyötä (hyte) Liperin kunta on avannut verkkosivuilleen uuden osion. Näille hyte-sivuille on koottu kattavasti tietoa kunnan tarjoamista palveluista ja toiminnoista sekä esimerkiksi hyvinvointialueen palveluista, valtakunnallisista palveluista ja muista yhteistyötahoista.

Kunnan hyte-sivusto löytyy osoitteesta www.liperi.fi/hyvinvointi-ja-terveys. Hyvinvoinnin edistäminen edellyttää laajaa yhteistyötä. Kunnan ja hyvinvointialueen lisäksi keskeisiä toimijoita ovat järjestöt, yhdistykset, yritykset, yhteisöt ja seurakunnat.

– Liperissä on vahva yhteistyön perinne muun muassa urheiluseurojen ja yhdistysten sekä kunnan palvelualueiden kanssa. Näin toteutimme esimerkiksi perheliikuntavuoroja varhaiskasvatuksessa, kunnan hyvinvointikoordinaattori Eeva Elomäki valottaa.

Hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen on kuntien lakisääteinen tehtävä. Hyvinvointialueiden tullessa voimaan on entistä tärkeämpää saada kuntalaisille selkeää tietoa siitä, mitkä palvelut kuuluvat kuntien järjestettäväksi ja mitkä ovat hyvinvointialueiden vastuualueilla.

Monen henkilön kädet pitelevät pientä multakasaa, josta kasvaa taimi.

Lisätietoja