Uutiset pääkuva

Navigaatiovalikko

Sisältöjulkaisija

angle-left Erillistä ilmoittautumista ensimmäiselle luokalle ei tarvita

Erillistä ilmoittautumista ensimmäiselle luokalle ei tarvita

Päätös koulupaikasta julkaistaan 1.2.2024 vanhemmille lapsen Wilmassa. Iltapäivätoiminnan haku tehdään maalis-huhtikuussa.

Huoltajien ei tarvitse tehdä erillistä oppilaan ilmoittamista koulun ensimmäiselle luokalle. Hyvinvointipalvelut poimivat väestörekisteristä tulevat ensimmäisen luokan oppilaat ja päätös oppilaaksi otosta tehdään näiden tietojen perusteella kouluilla.

Päätös koulupaikasta julkaistaan 1.2.2024 vanhemmille lapsen Wilmassa. Huoltajan tulee vahvan tunnistautumisen avulla luoda omat Wilma-tunnukset ja näin kirjautua järjestelmään. Wilma tulee olemaan koulun ja kodin yhteinen viestintäkanava lapsen koko koulupolun ajan.

Ohjeet Wilma-tunnusten tekemiseksi löytyvät Wilman etusivulta. Tunnusten luomisen jälkeen kirjaudutaan järjestelmään, josta oppilaaksiottopäätös löytyy hakemukset ja päätökset -välilehdeltä. Jos lapsi ei aloita koulua Liperin kunnan koulussa, tulee huoltajan olla yhteydessä hyvinvointipalveluiden hallintosihteeriin p. 050 407 9575.

Jos lapselle haetaan paikkaa muusta Liperin kunnan koulusta kuin lähikoulusta, toimitetaan kouluhakemus hyvinvoinnin hallintoon os. Keskustie 3, 83100 Liperi.

Jos Wilma-tunnusten teko vahvalla tunnistautumisella ei onnistu, lisäohjeita saa koulujen koulusihteereiltä. Oppilaaksiottopäätöksen jälkeen tulee huoltajan tarkistaa lapsen ja huoltajien perustiedot Wilmassa lomakkeet-välilehdellä ja tehdä tarvittavat muutokset.

Iltapäivätoiminnan haku tehdään maalis-huhtikuussa Wilman hakemukset ja päätökset-välilehdellä ja hakuajasta tiedotetaan myöhemmin. Aamutoimintaa järjestetään harkinnanvaraisesti vain erityisistä perusteista. Tarkemmat tiedot aamu- ja iltapäivätoiminnasta sekä niihin hakemisesta ovat sähköisessä Tervetuloa kouluun -oppaassa, joka on sähköisesti luettavissa kunnan internetsivuilla ja Wilmassa 1.2.2024 jälkeen.

Tulevien 1. luokan oppilaille järjestetään Teams-vanhempainilta 10.4.2024 klo 18. Tilaisuuteen voi lähettää ennakkokysymyksiä. Ohjeet ennakkokysymysten lähettämiseen sekä linkki tilaisuuteen jaetaan huoltajille TinyAppin ja kunnan internet-sivujen kautta myöhemmin keväällä.

Kouluun tutustumispäivä uusille 1. luokan oppilaille järjestetään 7.5.2024. Lukuvuonna 2024–2025 perusopetus alkaa keskiviikkona 7.8.2024.

Uutista täydennetty 23.1.2024.

Koulutarvikkeita ja älypuhelin puisella pöydällä

Lisätietoja: