Navigaatiovalikko

Yritystonttien artikkeli

Yritystontit ja toimitilat

Liperin kunta tarjoaa monipuolisen toimintaympäristön yrittämiseen ja parhaat mahdolliset edellytykset yritystoiminnan kehittämiseen. Kunnassa on runsaasti tontteja ja toimitiloja yritysten käyttöön.

Yritystontteja sijaitsee muun muassa Ylämyllyllä Jyrinkylän ja Välikankaan teollisuusalueilla sekä Viinijärven taajamassa. Lisäksi kunnan joustavan tonttipolitiikan ansiosta voimme kartoittaa eri vaihtoehtoja juuri yrityksesi tarpeiden mukaan.

Yritystontit sijaitsevat hyvien maantie-, raide-, vesistö- ja lentoyhteyksien varrella, ja ne ovat kunnallistekniikalla varustettuja.

Ota yhteyttä, niin räätälöidään yhdessä sinulle ja yrityksellesi sopivat puitteet yrittämiseen!

Toimitilat yrityksille

Katso Liperin alueen vapaat toimitilat Lipertekin verkkosivuilla olevasta toimitilarekisteristä.

Sisältöjulkaisija

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left Liperin Leipäpäivää vietetään Liperin Yhteisötalolla 24.9.2022

Liperin Leipäpäivää vietetään Liperin Yhteisötalolla 24.9.2022

Perinteisessä syystapahtumassa on tarjolla muun muassa sadonkorjuun tuotteita, leipää ja käsitöitä. Liperin kunta on mukana tapahtumassa esittelypisteillä.

Liperin Leipäpäivää vietetään jälleen lauantaina 24. syyskuuta 2022 kello 10-14. Tapahtumapaikkana on tällä kertaa Liperin Yhteisötalo (Opintie 2).

Yleisöpysäköinti sijaitsee kirkonkylän hiekkakentällä, invapaikat Yhteisötalon lähettyvillä. Seuraa tapahtumajärjestäjän ohjeistusta paikan päällä.

Teemana "Yhteisöstä voimaa"

Leipäpäivän teema on tänä vuonna "Yhteisöstä voimaa!". Tapahtumassa on tarjolla sadonkorjuun tuotteita, leipää, leivonnaisia, käsitöitä ja muuta paikallista. Mukana on myös järjestöjen toiminnan esittelyä.

Liperin kunnan edustajat ovat mukana tapahtumassa esittelypisteillä:

  • Vapaa-aikapalvelut pitää tulia Nopsakin laavulla tapahtuman ajan (säävarauksella). Tule paahtamaan vaahtokarkkeja ja nuotiopoppareita! Ulkona on mahdollisuus kokeilla kunnan lainavälineistöön kuuluvia fatbikeja. Sisätiloissa pääset osallistumaan mosaiikkityönä tehtävään kylttiin nuorisotalon ikkunaan. Vastaamalla lomakyselyyn voit osallistua uimahallin kertakäyntien arvontaan.
  • Liperin kunnan elinkeinoyhtiö Lipertek esittelee toimintaansa yhteisellä teltalla Business Joensuun kanssa.
  • Työllisyyspalveluilta saat neuvontaa yhdistystyöllistämisestä sekä muista palveluista ja hankkeista. Käy myös ihailemassa työpajojen tilataideteosta tai osta kotiinvietävää pajojen myyntipisteeltä (käteisellä).
  • Vastaa Visit Liperi -sivuston palautekyselyyn ja tutustu kunnan matkailussa nyt menossa oleviin hankkeisiin.
  • Ikäihmisten neuvosto jakaa tietoa lokakuussa tulossa olevista ikäihmisten liikenneturvallisuustapahtumista ja Vanhusten viikosta.
  • Varhaiskasvatuksen pisteellä lapset ja vanhemmat pääsevät taituroimaan tasapainoradalle ja testaamaan pallonheittotaitoja. Ajankohtaista tietoa muun muassa perheliikuntavuoroista.

Näytteilleasettajaksi, yhteismyyntipöytään tai talkoolaiseksi?

Haluaisitko näytteilleasettajaksi tapahtumaan? Paikkamaksu on 30 euroa (+sähköstä veloitetaan 5 €). Ilmoittautuessasi kerro, haluatko sisä- vai ulkopaikan. Oma pöytä mukaan!

Tänäkin vuonna jokainen kotileipoja voi tuoda leipää myyntiin Liperin Leipäpäivän yhteismyyntipöytään. Myymme ne edelleen Leipäpäivän kävijöille. Yhteismyyntipöydän avulla haluamme taata, että leipää riittää kaikille halukkaille. Voit tuoda mukanasi vaikka vain muutaman leivän tai hieman enemmänkin… Leipien vastaanotto tapahtuu Leipäpäivän infopisteen lähellä heti pääovella. Leivät tulee olla pakattu ja niissä tulee olla asianmukaiset elintarvikeasetuksen mukaiset pakkausmerkinnät (tuotenimi, leivontapäivä, aineosaluettelo, leipojan nimi ja osoite).

Tapahtuma ei onnistuisi ilman talkoolaisten apua. Kiinnostaisiko sinua tai sinun yhdistystäsi lähteä talkooavuksi? Talkoolaisia tarvitaan perjantaille 23.9. ja myös itse tapahtumapäivälle 24.9. Työstä maksetaan talkootyökorvaus.

Ilmoittautumiset näytteilleasettajaksi, talkoolaiseksi tai leipien yhteismyyntipöytään:

Johanna Rinnekari: liperinleipapaiva@gmail.com, p. 0500 985 610.

Tervetuloa!

Yhteistyössä mukana mm. Liperin kunta, Liperin yhteisötalon yhdistykset, Lilat ry, Liperin Martat, Itä-Suomen Maa- ja kotitalousnaiset, Liperin Matkailu ry.

Muokattu 15.9.2022 klo 15: Lisätty kunnan esittelypisteiden tarjonta ja tietoa pysäköinnistä. Muokattu 23.9. klo 12.45: Poistettu tieto ruisleipäkilpailusta, kilpailua ei tänä vuonna järjestetä.
Ruisleipää, perunoita ja mustikoita asetelmassa.

Lisätietoa

SOME painikkeet

Sivu arviointi ja palaute