Yhdistysten liikuntatarjonta pääkuva

Navigaatiovalikko

Yhdistysten liikuntatarjonta, sisältö

Yhdistysten liikuntatarjonta Liperissä

Täältä löydät Liperin kunnan alueella toimivien yhdistysten yhteystiedot. Tutustu runsaaseen tarjontaamme ja tervetuloa liikkumaan ja harrastamaan!

Avantouinti

  • Liperin Pulikoijat, puheenjohtaja Pirjo Kettunen, p. 050 592 8449, kia.mummi@luukku.com. Sihteeri Sisko Sahlman, p. 0400 551 299.

Hiihtourheilu

Jalkapallo

Jooga

Jääkiekko

  • Liperin Kiekko ry, puheenjohtaja Veli-Pekka Voutilainen, p. 050 499 0129, velipekkavoutilainen@gmail.com.

Kalastus

Kamppailulajit

Koiraurheilu

Kuntoliikunta

Lentopallo

Metsästys

Moottoriurheilu

Pesäpallo

Purjehdus

Ratsastus

Retkeily

Salibandy

Suunnistus

Tanssi

Tennis

Yleisurheilu

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left Aikuisten sisäliikuntaryhmien kokoontuminen sallittu Liperin kunnan tiloissa

Aikuisten sisäliikuntaryhmien kokoontuminen sallittu Liperin kunnan tiloissa

Ryhmien toiminnan käynnistyessä koronaturvallisudesta on edelleen huolehdittava. Tiedotamme myöhemmin erikseen kunnan omien liikuntaryhmien käynnistymisestä ja ilmoittautumisesta.

Liperin kunnan alueella järjestettävät aikuisten sisäliikuntaryhmät, mukaan lukien perhevuorot, aikuislapsiryhmät, aikuisjoukkueiden harjoittelut ja ottelut pääsevät aloittamaan toimintansa sisätiloissa 15.6.2021 alkaen. Tähän asti aikuisten sisäliikuntaryhmien toiminta on ollut koronapandemian vuoksi tauolla.

Itä-Suomen aluehallintoviraston päätöksen mukaisesti Liperin kunnan alueella yleisten kokousten ja yleisötilaisuuksien rajoittaminen ei ole enää välttämätöntä.

Ryhmien toiminnan käynnistyessä koronaturvallisudesta on edelleen huolehdittava, sillä valtakunnallinen epidemia ei ole ohi, vaikka tilanne maakunnassa onkin rauhoittunut huomattavasti. Sisätiloissa on edelleen vältettävä lähikontakteja ja huolehdittava käsihygieniasta. Suosittelemme myös edelleen maskien käyttöä, mikäli sille ei ole estettä.

Järjestäjällä tulee olla selvitys siitä, miten tartuntatautilain velvoittamat hygieniakäytännöt tilaisuudessa on toteutettu. Tällaisia käytäntöjä ovat muun muassa mahdollisuus käsien puhdistamiseen, riittävien etäisyyksien ylläpito ja tilojen puhdistaminen.

Suosittelemme kaikkia Liperin kunnan tilojen ja palveluiden käyttäjiä seuraamaan alueellista ja valtakunnallista koronatilannetta sekä noudattamaan edelleen voimassa olevia terveysturvallisuusohjeita.

Tiedotamme myöhemmin erikseen kunnan omien liikuntaryhmien käynnistymisestä ja ilmoittautumisesta.

Aikuinen heittämässä palloa liikuntasalissa

SOME painikkeet

 

Sivu arviointi ja palaute