Tehtaantie 12 kohde

Tehtaantie 12

VALMISTUMISVUOSI
1973 Talo on peruskorjattu 1995-1996. Kohteessa on kameravalvonta.
TALOTYYPPI
kerrostalo
ASUNTOJA
1h+kk
33m2
8kpl
2h+k
54,5m2
8kpl
3h+k
73m2
7kpl
Yht: 23kpl
NELIÖVUOKRA
9,80€
ASUNTOJEN VUOKRAT
377,30€-653,66€
VESIMAKSU
sisältyy vuokraan
LÄMMITYSMUOTO
kaukolämpö, sisältyy vuokraan
AUTOPAIKAT
Autopaikkoja on 23. Autopaikan hinta on 10€/kk. Autopaikat varataan vuokratalojen toimistolta.
VARASTOT
Huoneistokohtaiset irtaimistovarastot ovat B- ja C-rappujen välissä. Ulkoiluvälinevarasto on irtaimistovarastojen yhteydessä ja sinne on käynti B-rapusta.
VÄESTÖNSUOJAT
Väestönsuojaa ei ole.
SAUNA
Yleinen sauna löytyy C-rapun alakerrasta. Saunavuoron hinta on 15€/kk. Saunavuorot varataan vuokratalojen toimistolta.
PESULA JA KUIVAUSHUONE
Kuivaushuone sijaitsee B- ja C-rappujen välissä ensimmäisessä kerroksessa.
INTERNET
Ei ole talokohtaista internetiä.
TV
Kaapeli-tv
JÄTTEET
Talon pihalla on jätepisteet, joissa lajitellaan poltettavat- ja biojätteet sekä paperi, kartonki, lasi ja metalli.

Tehtaantie 12 kartta

Uutiset

angle-left Ohjeistus mahdollisten sähkökatkojen varalle

Ohjeistus mahdollisten sähkökatkojen varalle

Tulevana talvena on odotettavissa lyhyitä alueellisia sähkökatkoja mahdollisesta valtakunnallisesta sähköpulasta johtuen. Katso tiedotteestamme tarkemmat ohjeet, kuinka varautua sähkökatkoihin.

Tulevana talvena on odotettavissa lyhyitä alueellisia sähkökatkoja mahdollisesta valtakunnallisesta sähköpulasta johtuen. Sähköt saattavat katketa erityisesti kylminä tuulettomina päivinä aamuisin kello 8–10 ja alkuiltaisin kello 16–20. Katkojen on arvioitu kestävän pari tuntia kerrallaan.

Koska tieto oman asuinalueen sähkökatkosta ei välttämättä tavoita kaikkia asukkaita ennakkoon, tulisi katkoihin varautua hyvissä ajoin.

Koy Liperin vuokratalot suosittelee asukkaita osallistumaan energiansäästötalkoisiin. Vähentämällä sähkönkulutusta on mahdollista välttää tai ainakin minimoida tulevan talven sähkökatkokset.

Sähkökatkojen aikana kodin valaistus, lämmitys ja ilmanvaihto sammuvat. Asunnon sisäilma saattaa tuntua hetken aikaa tunkkaiselta. Autojen lämmitys ja saunat eivät toimi. Lämmintä vettä ei välttämättä ole sähkökatkon aikana saatavilla ja vedenpaine saattaa laskea huomattavasti.

Katkon aikana veden kulutusta, eli keittiön ja kylpyhuoneen vesihanojen sekä suihkun käyttöä, tulisi välttää. Wc-istuimen huuhtelun pitäisi onnistua katkon aikana ainakin yhden kerran. Ruuanlaitto vaikeutuu hetkellisesti katkon aikana, kun uuni, liesi ja mikro eivät toimi.

Valot ja sähkölaitteet on hyvä laittaa pois päältä sähkökatkon alettua. Myös pyykinpesukoneen ja astianpesukoneen vesihanat on syytä laittaa kiinni. Jääkaapin ja pakastimen ovia ei tule availla tarpeettomasti, etteivät elintarvikkeet lämpene/sula.

Tietokone, radio ja televisio ovat poissa käytöstä. Matkapuhelinliikenteen sen sijaan pitäisi pääsääntöisesti toimia.

SÄHKÖKATKON aikaan on suositeltavaa pysyä kotona. Kotoa tulisi löytyä lämmintä vaatetusta, taskulamppu, paristokäyttöinen radio ja paristoja sekä hyvin säilyvää ruokaa ja pullovettä. Puhelin ja varavirtalähde kannattaa pitää ladattuina.

Katkon aikana olisi hyvä huolehtia, että naapurissa asuvat vanhukset ja yksinasuvat pärjäävät sähkökatkon yli. Naapureita tulee auttaa mahdollisuuksien mukaan ja kutsua tarvittaessa lisäapua paikalle.

Piirroskuva sähköpistokkeesta ja pistotulpasta

Lisätietoja antaa

Sivu arviointi ja palaute