Navigaatiovalikko

Vuokra-asunnot, ländäri, sisältö

Vuokra-asunnot Liperissä

Liperin kunnan kaikista taajamista löydät vuokra-asuntoja erilaisiin elämäntilanteisiin ja tarpeisiin. Käy tutustumassa kohteisiin sekä hakuohjeisiin suoraan Liperin vuokratalojen omilla sivustoilla.

Vuokratalot kuvallinen sivunnosto

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left Myös BLC Telecom kartoittaa kiinnostusta valokuituun Liperissä

Myös BLC Telecom kartoittaa kiinnostusta valokuituun Liperissä

Kiinnostusta valokuituun perustuvan nettiyhteyden rakentamiseksi kartoitetaan Liperin kirkonkylän ja Viinijärven alueilla.

Tietoliikenneoperaattori BLC Telecom kartoittaa kiinnostusta valokuituun Liperin kirkonkylän ja Viinijärven alueilla. Mikäli ennakkokysyntää on riittävästi, valokuituverkon kaivuutyöt on tarkoitus aloittaa vuoden 2022 aikana ja verkko voisi valmistua vuoden 2024 loppuun mennessä.

Verkkoon voivat liittyä niin omakotikiinteistöt, taloyhtiöt kuin yrityksetkin. Ennakkovarauksia voi tehdä BLC Telecomin verkkosivujen kautta.

BLC Telecom järjestää avoimen valokuituillan Liperin Penttilä-salissa 2.5.2022 kello 17. Operaattorin edustajat vastaavat kysymyksiin valokuidun hankkimisesta. Valokuitumyyjät ovat paikalla myös Liperin Vappu -tapahtumassa 1.5.2022.

BLC Telecomin suunnittelema valokuituverkko rakennetaan markkinaehtoisesti, eli verkko rakennetaan sinne, missä kiinnostusta on riittävästi. Verkko tulee rakentumaan niille alueille, joihin liittymiä tilataan. Käytännössä se tarkoittaa sitä, että jos jokin katuosuus jää kokonaan ilman liittymätilauksia, siihen ei rakenneta valokuitusaatavuutta.

BLC Telecom on savonlinnalainen tietoliikenneoperaattori. Se on osa valtakunnallisesti toimivaa, kokonaan suomalaisomistuksessa olevaa BLC-konsernia.

Myös Valokuitunen Oy ilmoitti vuoden alussa kartoittavansa kiinnostusta valokuituun Liperissä.

Muokattu 22.4.2022: Lisätty tieto valokuituillasta.

Ilmakuva kirkonkylän alueelta.

SOME painikkeet

 

Sivu arviointi ja palaute