Vuoden kulttuuriteko pääkuva

Navigaatiovalikko

Vuoden kulttuuriteko, sisältö

Vuoden kulttuuriteko

Liperin kunnanvaltuusto jakaa vuosittain tammikuussa kulttuuripalkinnon edellisen vuoden aikana kulttuuritoiminnassa ansioituneelle liperiläiselle toimijalle tai yhdistykselle.

Voit lähettää ehdotuksia perusteluineen palkinnon saajasta 30. marraskuuta mennessä.

Lähetä ehdotuksesi Riitta Linkolalle, yhteystiedot löydät alempaa tältä sivulta.

2018 Lauri Sinkkonen
Lauri Sinkkonen on vahva taiteilijapersoonallisuus ja hänen töitään on voitu seurata niin elokuvissa, näytelmissä kuin monologeissakin. Monologien tulkitsijana Lauri Sinkkonen on löytänyt vahvan äänen ja hän pystyy kuljettamaan kuulijansa elämän koko kirjon läpi. Ilon, surun, pelon ja selviytymisen kaikki sävyt ovat esillä Sinkkosen tulkinnassa. Lauri Sinkkonen on usein tuonut esityksensä myös Liperiin, entiseen kotikuntaansa.

2017 Ninka Reittu-Kuurila

2016 Oleg Tchoumak, kuvataiteilja

2015 RoukaRaina

2014 Taipaleen kulttuuriviikko

2013 Mandoliiniorkesteri Sorrento

2012 Tuomas Lius, kirjailija

2011 Arto Tarkkonen, harmonikkataiteiija

2010 Virpi Eronen

2009 Liperi-Seuran perinneruokaprojekti

2008 EIKU ry
 

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left Liiku ja harrasta Liperissä -opas on ilmestynyt

Liiku ja harrasta Liperissä -opas on ilmestynyt

Oppaassa on tietoa Liperin kunnan järjestämistä liikuntaryhmistä sekä tietoisku syyskuussa avattavasta Liprakan uimahallista. Lue lisää!

Liperin kunnan opas tulevan syksyn ja talven liikuntaryhmistä on ilmestynyt. Opas jaellaan Liperin kunnan kotitalouksiin Kotisuora-jakeluna 1. elokuuta 2019 alkaen. Opasta on myös saatavilla muun muassa Liperin kunnanviraston aulasta ja palvelupisteeltä osoitteesta Varolantie 3, 83100 Liperi.

Oppaassa on esiteltynä Liperin kunnan järjestämät liikuntaryhmät ja ohjeet ilmoittautumiseen. Voit tutustua ryhmiin myös verkkosivuillamme!

Opas löytyy myös sähköisenä Issuu-palvelusta.

Ilmoittautuminen Liperin kunnan järjestämiin alkaa torstaina 8. elokuuta klo 9:00 sähköisesti. Huomaathan, että emme ota vastaan ilmoittautumisia puhelimitse, vaan ilmoittautuminen tapahtuu verkossa. Pääset ilmoittautumaan allaolevasta linkistä, joka aukeaa 8.8.2019 klo 9.

Huom! Oppaassa on virheellinen aloituspäivämäärä Ylämyllyn Seniorikuntopiirin kohdalla. Oikea aloituspäivämäärä on perjantaina 23.8.2019 klo 12.30.

Oppaassa on paljon tietoa myös syyskuussa avautuvasta Liprakan uimahallista. Liprakan uimahalli ja kuntosali palvelvat 1. syyskuuta 2019 alkaen ja kulkukorttien ja lippujen myynti alkaa myöhemmin elokuussa. Ilmoitamme tarkan ajan myöhemmin, seuraathan ilmoittelua! Liprakan uimahalli ja kuntosali sijaitsevat Luovin ammattiopistolla osoitteessa Silmutie 11, 83430 Käsämä. Voit tutustua Liprakan palveluihin myös sen omalla sivulla.

 

Liprakan uimahallin logo valkoisella pohjalla. Logossa i-kirjaimen pisteenä turkoosi pisara.

Yhteystiedot

Riitta Linkola

Vapaa-aikaohjaaja
0400 585 539
riitta.linkola@edu.liperi.fi
Koivutie 4, 83100 Liperi

SOME painikkeet

 

Sivu arviointi ja palaute