Navigaatiovalikko

Viranhaltijapäätökset sisältö

Viranhaltijapäätökset

Liperin kunnan viranhaltijoiden tekemät muutoksenhakukelpoiset päätökset ovat luettavissa Dynasty-asianhallintajärjestelmässä.

Dynastyssa voit selata kunkin viranhaltijan tekemiä päätöksiä.

Palvelussa on myös laaja haku, jolla voit hakea päätöksiä tietyllä päivämäärällä, asiasanalla tai millä hyvänsä sanalla.

 

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left Yrityksen tai yhteisön edustaja: vastaa opinnäytetyön kyselyyn Kirkkolahden tapahtumakonseptista

Yrityksen tai yhteisön edustaja: vastaa opinnäytetyön kyselyyn Kirkkolahden tapahtumakonseptista

Matkailualan opiskelija Rosalin Sallisen opinnäytetyö koskee Kirkkolahden tapahtumakonseptia, jonka kohderyhmänä ovat lapsiperheet.

Karelia-ammattikorkeakoulun matkailualan opiskelija Rosalin Sallinen työstää opinnäytetyötä aiheenaan "Tapahtumakonseptin luominen Kirkkolahden alueelle". Tapahtumakonseptin kohderyhmä on lapsiperheet. Opinnäytetyön toimeksiantaja on Kirkkolahden kehittämishanke.

Opinnäytetyöhön liittyvä yrityksille ja yhteisöille suunnattu kysely on avoinna 25.9.2022 saakka. Vastaaminen vie noin 10 minuuttia. Vastauksia hyödynnetään opinnäytetyössä, ja opinnäytetyö julkaistaan theseus.fi-sivustolla. 

Kysely toteutetaan anonyymisti Webropol-alustalla, ja tietoja käsitellään luottamuksellisesti. Yrityksen tai yhteisön nimeä ei käytetä opinnäytetyössä. Opinnäytetyön valmistuttua kyselyaineisto hävitetään.

Halutessasi voit jättää kyselyn loppuun yrityksen tai yhteisön nimen hankkeen yhteydenottoa varten.

 
Ilmakuva Kirkkolahden alueelta.

Lisätietoja tarvittaessa

SOME painikkeet

Sivu arviointi ja palaute