Navigaatiovalikko

Viranhaltijapäätökset sisältö

Viranhaltijapäätökset

Liperin kunnan viranhaltijoiden tekemät muutoksenhakukelpoiset päätökset ovat luettavissa Dynasty-asianhallintajärjestelmässä.

Dynastyssa voit selata kunkin viranhaltijan tekemiä päätöksiä.

Palvelussa on myös laaja haku, jolla voit hakea päätöksiä tietyllä päivämäärällä, asiasanalla tai millä hyvänsä sanalla.

 

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left Waltti-liikenteen asiakashintoihin alennus ajalle 1.1.-30.4.2023

Waltti-liikenteen asiakashintoihin alennus ajalle 1.1.-30.4.2023

Joensuun seudun joukkoliikenteessä alennetaan asiakashintoja väliaikaisesti, kun kotimaan henkilökuljetukset vapautetaan arvonlisäverosta määräajaksi.

Laki arvonlisäveron muuttamisesta väliaikaisesti (870/2022) on vahvistettu. Lain mukaan kotimaan henkilökuljetukset vapautetaan arvonlisäverosta määräajaksi. Tällä hetkellä henkilökuljetusten arvonlisävero on 10 prosenttia. Henkilökuljetuksia koskeva muutos tulee voimaan 1.1.2023 ja on voimassa 30.4.2023 saakka.

Joensuun seudullinen joukkoliikennejaosto päätti kokouksessaan, että arvonlisäveron muutoksen mukainen asiakashintojen alennus toteutetaan Joensuun seudun joukkoliikenteessä. Arvolippujen asiakashintoja alennetaan suoraan 10 prosentilla. Muissa lipuissa, asiointiliikenteiden asiakashinnat mukaan lukien, alennus on noin 10 prosenttia siten, että asiakashinnat pyöristetään tasasummille.

Joensuun seudun joukkoliikenteessä jo käytössä olevat alennushinnat eli City-vyöhykkeen hinta ja Hilja-lippujen hinnat jätetään tasaeuroina määräaikaisen asiakashinnan alennuksen ulkopuolelle. Asiakashinnat säilyvät näiden osalta ennallaan.

Alennetut asiakashinnat tulevat voimaan myös JOJO-liikennöintialueen ulkopuolisilla Waltti-vyöhykkeillä Joensuun kaupungin ja Pohjois-Savon ELY-keskuksen välisen yhteistyösopimuksen perusteella.

1.5.2023 alkaen palataan takaisin asiakashintoihin, jotka ovat nyt voimassa 31.12.2022 saakka.

Busseja rivissä.

SOME painikkeet

Sivu arviointi ja palaute