Navigaatiovalikko

Viranhaltijapäätökset sisältö

Viranhaltijapäätökset

Liperin kunnan viranhaltijoiden tekemät muutoksenhakukelpoiset päätökset ovat luettavissa Dynasty-asianhallintajärjestelmässä.

Dynastyssa voit selata kunkin viranhaltijan tekemiä päätöksiä.

Palvelussa on myös laaja haku, jolla voit hakea päätöksiä tietyllä päivämäärällä, asiasanalla tai millä hyvänsä sanalla.

 

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left Viinijärven koulun sisäilman tilannetta selvitetään

Viinijärven koulun sisäilman tilannetta selvitetään

Syksyllä Viinijärven koululle on tulossa oppilaiden ja henkilökunnan sisäilmaoirekysely. Rakennusteknisen riskinarvioinnin rakennetutkimuksia tehdään koululla viikolla 42.

Viinijärven koululta on viime lukuvuoden aikana tullut sisäilmaan liittyviä oireilmoituksia työterveyshuollon ja kouluterveydenhuollon kautta. Nyt kunnassa on perustettu Viinijärven koulukeskuksen kohdekohtainen sisäilmatyöryhmä käsittelemään asiaa.

Koulukeskuksella on tekeillä rakennustekninen riskiarviointi. Tähän liittyen koululla tehdään rakennetutkimuksia viikolla 42.

Lisäksi sisäilmatyöryhmä toteuttaa koulukeskuksessa syksyn aikana oppilaiden ja henkilökunnan sisäilmaoirekyselyn. Kyselyn ajankohdasta ja sisällöstä ilmoitamme myöhemmin erikseen.

Rakennusteknisten tutkimusten ja oirekyselyiden tulokset kootaan yhteen vuoden 2021 loppuun mennessä. Sisäilmatyöryhmä laatii jatkosuunnitelmat näiden tietojen pohjalta.

Liperin kunnan logo harmaalla taustalla

Lisätietoja:

SOME painikkeet

Sivu arviointi ja palaute