Navigaatiovalikko

Viranhaltijapäätökset sisältö

Viranhaltijapäätökset

Liperin kunnan viranhaltijoiden tekemät muutoksenhakukelpoiset päätökset ovat luettavissa Dynasty-asianhallintajärjestelmässä.

Dynastyssa voit selata kunkin viranhaltijan tekemiä päätöksiä.

Palvelussa on myös laaja haku, jolla voit hakea päätöksiä tietyllä päivämäärällä, asiasanalla tai millä hyvänsä sanalla.

 

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left Viinijärven koulukeskuksen väistötilat valmistuvat maaliskuussa

Viinijärven koulukeskuksen väistötilat valmistuvat maaliskuussa

Tilat ovat valmiina käyttöön otettavaksi huhtikuun puoliväliin mennessä.

Viinijärven koulukeskuksen väistötilojen rakentaminen koulun tontille etenee suunnitellusti ja aikataulussa. Väistötilat valmistuvat maaliskuun loppuun mennessä. Tilojen siivouksen ja kalustamisen jälkeen tilat ovat valmiina käyttöön otettavaksi huhtikuun puoliväliin mennessä.

Esi- ja alkuopetuksen ja päiväkodin siivessä sekä kirjastossa toimintaa voidaan toistaiseksi jatkaa normaalisti. Liikuntasali ja ruokasali ovat käytössä ainakin vuoden loppuun saakka, mutta koulun kaksikerroksinen osa suljetaan väistötiloihin muuton jälkeen.

Väistötilojen rakentamisen rinnalla Viinijärven koulun peruskorjauksen ja uudisrakennuksen hankesuunnittelu jatkuu edelleen. Tavoitteena on, että hankesuunnitelmat ovat kunnanvaltuuston hyväksyttävänä 27.2.2023. Tämän jälkeen kilpailutetaan toteutussuunnittelu. Toteutussuunnitteluun tullaan osallistamaan laajasti tilojen eri käyttäjäryhmät ennen kesää – oppilaat, henkilökunta, yhdistykset ja muut toimijat.

Viinijärven koulun kohdekohtainen sisäilmatyöryhmä seuraa siirtotilojen toteutuksen sekä hankesuunnittelun etenemistä säännöllisesti. Sisäilmatyöryhmä kokoontuu seuraavan kerran 22.2.2023.

Viinijärven koulu pihalta katsottuna.

Lisätietoja

SOME painikkeet

Sivu arviointi ja palaute