Navigaatiovalikko

Viranhaltijapäätökset sisältö

Viranhaltijapäätökset

Liperin kunnan viranhaltijoiden tekemät muutoksenhakukelpoiset päätökset ovat luettavissa Dynasty-asianhallintajärjestelmässä.

Dynastyssa voit selata kunkin viranhaltijan tekemiä päätöksiä.

Palvelussa on myös laaja haku, jolla voit hakea päätöksiä tietyllä päivämäärällä, asiasanalla tai millä hyvänsä sanalla.

 

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left Viinijärven ja Mattisenlahden kouluissa mahdollisuus korona-altistumiselle

Viinijärven ja Mattisenlahden kouluissa mahdollisuus korona-altistumiselle

Altistuneiden yhteystiedot on toimitettu Siun sotelle, ja tartunnan jäljittäjät ovat yhteydessä kaikkiin karanteeniin asetettaviin. Oireseurantaan ohjattavien on tärkeä tarkkailla oireita 10 vuorokauden ajan ja hakeutua tarvittaessa matalalla kynnyksellä koronatestiin

Siun sote tiedotti Liperin perusopetusta sunnuntaina 5. syyskuuta, että Viinijärven koulussa on todettu yksi koronavirustartunta.

Henkilöt, joiden on katsottu altistuneen, on asetettu Siun soten ohjeistuksen mukaiseen karanteeniin 5.9.2021 alkaen, koska heidän on ollut mahdollista altistua koronavirukselle Viinijärven koululla perjantaina 3.9.2021. Altistuneiden yhteystiedot on toimitettu Siun sotelle, ja tartunnan jäljittäjät ovat yhteydessä kaikkiin karanteeniin asetettaviin.

Muut Viinijärven koulun ja esiopetuksen oppilaat sekä koulun ja päiväkodin henkilökunta ohjataan oireseurantaan. Heidän on tärkeä tarkkailla oireita 10 vuorokauden ajan ja hakeutua tarvittaessa matalalla kynnyksellä koronatestiin. Kouluun, esiopetukseen tai päiväkotiin ei voi tulla, jos on pieniäkään koronavirustartuntaan sopivia oireita.

Mattisenlahden koululla on ollut mahdollisuus altistua koronavirukselle torstaina 2.9.2021.

Mattisenlahden koulun 3–6 luokkien oppilaat ja henkilökunta ohjataan oireseurantaan. Heidän on tärkeä tarkkailla oireita 10 vuorokauden ajan ja hakeutua tarvittaessa matalalla kynnyksellä koronatestiin. Kouluun ei voi tulla, jos on pieniäkään koronavirustartuntaan sopivia oireita. Siun sotesta ollaan yhteydessä oireseurantaisille lähipäivinä tekstiviestillä.

Karanteeni- ja oireseurantaohjeet ovat Siun soten verkkosivuilla:

 

Kertakäyttöisiä kasvomaskeja pöydällä pinossa

Lisätietoja:

SOME painikkeet

Sivu arviointi ja palaute