Navigaatiovalikko

Viranhaltijapäätökset sisältö

Viranhaltijapäätökset

Liperin kunnan viranhaltijoiden tekemät muutoksenhakukelpoiset päätökset ovat luettavissa Dynasty-asianhallintajärjestelmässä.

Dynastyssa voit selata kunkin viranhaltijan tekemiä päätöksiä.

Palvelussa on myös laaja haku, jolla voit hakea päätöksiä tietyllä päivämäärällä, asiasanalla tai millä hyvänsä sanalla.

 

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left Vanhempien kahvit Liperissä

Vanhempien kahvit Liperissä

Vanhempien kahvit tarjoaa vertaistukea murkkuikäisen vanhemmille. Toiminta on vapaamuotoista yhdessäoloa ja rentoa keskustelua vanhemmuudesta ja arjesta.

Liperin nuorisotalolla, Koivutie 4 (linja-autoasema) kokoontuu maanantaista 27.1.2020 alkaen vanhempien kahvit kello 17.30-19.30. Mukaan tulo ei edellytä muuta kuin että perheessä on murrosikäinen lapsi.

Kahvittelun äärellä jutellaan rennosti vanhemmuudesta ja arjesta. Parhaassa tapauksessa kahvien äärellä voi vaikka tutustua ja löytää ystävän tai lenkkikaverin toisesta murrosikäisen vanhemmasta.

Toiminta on maksutonta ja mukaan voi tulla ilmoittautumatta!

Toiminnan taustalla hyörii vapaa-aikatoimen nuorisotyö. Tapaamiset voivat sisältää osallistujien tahtoessa joitain teemoja, mutta ne suunnitellaan yhdessä.

Ensimmäisellä tapaamiskerralla jutellaan nuorisotyön sisällöistä Liperissä. Jollet pääse mukaan ensimmäisellä kerralla, seuraan voit liittyä milloin vain kevään aikana.

Vanhempien kahvit järjestetään kerran kuukaudessa maanantaisin klo 17.30–19.30 Liperin nuorisotalolla.

Tapaamispäivät:

  • 27.1.2020
  • 24.2.2020
  • 30.3.2020
  • 27.4.2020

Kokoontumisajankohdat ja teemat löytyvät ensimmäisen tapaamiskerran jälkeen nuorisotalojen verkkosivuilta.

Liperin logo harmaalla pohjalla.

SOME painikkeet

Sivu arviointi ja palaute