Navigaatiovalikko

Viranhaltijapäätökset sisältö

Viranhaltijapäätökset

Liperin kunnan viranhaltijoiden tekemät muutoksenhakukelpoiset päätökset ovat luettavissa Dynasty-asianhallintajärjestelmässä.

Dynastyssa voit selata kunkin viranhaltijan tekemiä päätöksiä.

Palvelussa on myös laaja haku, jolla voit hakea päätöksiä tietyllä päivämäärällä, asiasanalla tai millä hyvänsä sanalla.

 

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left Työntekijävajaus aiheuttaa poikkeuksia Liprakan aukioloaikoihin - haemme uimaopettajan / uinninvalvojan sijaisia

Työntekijävajaus aiheuttaa poikkeuksia Liprakan aukioloaikoihin - haemme uimaopettajan / uinninvalvojan sijaisia

Ajantasaiset aukioloajat ja poikkeukset löydät Liprakan verkkosivuilta ja sosiaalisen median kanavista.

Liprakan uimahalli on suljettuna viikonloppuna 21.-22.5.2022 työntekijävajauksen vuoksi.

Uimahalli on jouduttu tänä keväänä toistuvasti sulkemaan työntekijävajauksen, sijaisten puutteen sekä ylityö- ja vuoronvaihtokiellon vuoksi. Samasta ongelmasta kärsitään myös muissa Pohjois-Karjalan uimahalleissa. Halleja on jouduttu pitämään kiinni, ja uimaopettajakursseja on jäänyt toteutumatta, koska hakijoita ei ole.

Suosittelemme tarkistamaan aukioloajat ennen uimahallille lähtemistä. Ajantasaiset aukioloajat ja poikkeukset löydät Liprakan verkkosivuilta (www.liperi.fi/uimahalli) ja Liprakan Facebook- ja Instagram-tileiltä. Googleen tiedot voivat päivittyä viiveellä meistä riippumattomista syistä. Pahoittelemme syntyvää vaivaa.

Meillä on tarjolla sijaisuuksia uimaopettajan ja/tai uimavalvojan pätevyyden sekä ensiaputaidot omaaville tekijöille. Kysy lisää vapaa-aikapäällikkö Reetta Partaselta: 0400 678 799, reetta.partanen@liperi.fi.

Muokattu 30.5.2022 klo 12.50: Poistettu linkki rekryilmoitukseen, joka on sulkeutunut.

Lapsi sukeltaa uimalasit päässä.

Lisätietoja tarvittaessa

SOME painikkeet

Sivu arviointi ja palaute