Navigaatiovalikko

Viranhaltijapäätökset sisältö

Viranhaltijapäätökset

Liperin kunnan viranhaltijoiden tekemät muutoksenhakukelpoiset päätökset ovat luettavissa Dynasty-asianhallintajärjestelmässä.

Dynastyssa voit selata kunkin viranhaltijan tekemiä päätöksiä.

Palvelussa on myös laaja haku, jolla voit hakea päätöksiä tietyllä päivämäärällä, asiasanalla tai millä hyvänsä sanalla.

 

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left Tehtäviä haettavana varhaiskasvatuksessa

Tehtäviä haettavana varhaiskasvatuksessa

Haemme Liperin kuntaan neljää määräaikaista ja kahta vakinaista varhaiskasvatuksen opettajaa, perhepäivähoitajaa sekä varhaiskasvatuksen erityisopettajaa. Hakuaika kaikkiin tehtäviin päättyy 2. joulukuuta 2020 klo 15:00.

Liperin varhaiskasvatukseen haetaan työntekijöitä määräaikaisiin ja vakinaisiin tehtäviin. Meille tärkeitä arvoja ovat kestäväkehitys, luonto ja luonnossa liikkuminen lasten kanssa. Liperin varhaiskasvatus on saanut Green Care -laatusertifikaatin. Musiikki ja taidekasvatus ovat ensi vuonna toiminnassamme painopistealueita hankerahoitusten kautta. Päiväkodeissa pyörivät muskarit ja jokaisella päiväkodilla on taidekasvattaja.

Kaikki määräaikaiset varhaiskasvatuksen opettajien tehtävät alkavat 4.1.2021.

Sijaisuudet päättyvät seuraavasti: Liperin päiväkodilla 28.9.2021, Lautasuon päiväkodilla 28.5.2021, Taikametsän päiväkodilla 31.3.2021 ja Puolivälin päiväkodilla 31.7.2021.

Varhaiskasvatuksen opettajan vakinaisten tehtävien ensisijaiset sijoituspaikat ovat Taikametsän päiväkodilla Ylämyllyllä.

Etsimme joukkoomme uutta perhepäivähoitajaa. Mikäli sinulla ei ole kasvatusalan koulutusta, mutta lasten kanssa työskentely sinua kiinnostaa, tässä tehtävässä on mahdollista kouluttautua oppisopimuksella! Perhepäivähoito on ollut erittäin pidettyä ja kysyttyä.

Varhaiskasvatuksen erityisopettaja (määräaikainen ajalla 4.1.–24.8.2021) vastaa joko esiopetuksessa tai varhaiskasvatuksessa olevien lasten tukipalveluista yhdessä muun kasvatushenkilöstön kanssa. Hän toimii erityisopettajana useammassa esiopetus- tai varhaiskasvatusyksikössä tarpeen mukaan. Tukipalvelut toteutetaan inklusiivisesti. Varhaiskasvatuksen tukitiimiin kuuluvat erityisopettajat, hyvinvointipedagogit, taidekasvattajat ja perheohjaaja.

Tukitiimi vastaa koko varhaiskasvatuksen tukipalveluista ja niiden järjestelystä. Työ toteutuu pitkälti konsultatiivisena. Lisäksi siihen kuuluu lapsiryhmien toiminnan havainnointia, tuen järjestämistä organisaation ulkopuolelta ja asiakirjojen sekä dokumenttien ylläpitoa.

Hakuaika kaikkiin ylläoleviin tehtäviin päättyy 2. joulukuuta 2020 klo 15:00!

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen Kuntarekry-järjestelmän kautta. Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen. Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän työavain. Hakemuksia ei palauteta.

Myös postitse lähetetyt hakemukset käsitellään sähköisesti Kuntarekry-järjestelmässä. Hakemusten postitusosoite on Liperin kunta, PL 20, 83101 Liperi.

Lapset tutkimassa kasveja aurinkoisella niityllä

Lisätietoja antaa:

SOME painikkeet

Sivu arviointi ja palaute