Navigaatiovalikko

Viranhaltijapäätökset sisältö

Viranhaltijapäätökset

Liperin kunnan viranhaltijoiden tekemät muutoksenhakukelpoiset päätökset ovat luettavissa Dynasty-asianhallintajärjestelmässä.

Dynastyssa voit selata kunkin viranhaltijan tekemiä päätöksiä.

Palvelussa on myös laaja haku, jolla voit hakea päätöksiä tietyllä päivämäärällä, asiasanalla tai millä hyvänsä sanalla.

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left Talviliikuntapäivät kutsuvat Liperin alakoululaiset Pärnävaaralle

Talviliikuntapäivät kutsuvat Liperin alakoululaiset Pärnävaaralle

Ensimmäistä kertaa Liperissä järjestettävät talviliikuntapäivät keräävät Liperin noin 900 alakoululaista liikkumaan ja leikkimään Pärnävaaran urheilukeskukselle 26. helmikuuta – 1. maaliskuuta. Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Liperin alakoulut, kunta ja järjestöt.

Liikkuva koulu -hankkeeseen liittyvä tapahtuma kokoaa lumileikkeihin kaikkien koulujen 1–6-luokkalaiset. Koulujen vuorot on jaettu niin, että jokaisena päivänä alueella vipeltää noin 200–250 oppilasta.

Liikkuva koulu -hankkeen pääkoordinaattori on Janne Kivelä. Tapahtuman suunnittelussa on koulujen ja kunnan henkilökunnan lisäksi ollut mukana myös Itä-Suomen Liikuntaopiston opiskelija Jasmi Hakkarainen. Toimintapisteitä ovat toteuttamassa muun muassa Liperin Taimi, SBS Jekku, Ylämyllyn Yllätys, Kumpe sekä Metsästäjäliitto.

Lapset saapuvat kouluilta Pärnävaaralle (Pärnävaarantie 32) linja-autokyydeillä. Toimintarasteilla kierretään ryhmissä ja rasteilla pääsee testaamaan esimerkiksi yhteistyötaitoja, pelaamaan hankipalloa, kokeilemaan eko-aseammuntaa, tunnistamaan eläinten lumijälkiä, hiihtämään tai lumikenkäilemään.

Pärnävaaran alue on varattu koululaisille tiistaista perjantaihin klo 9–14, mutta alue ei ole kokonaan suljettu muilta käyttäjiltä.

Lapset ohjaajineen liikkuvat pääasiassa ylätasanteella ja stadionin alueella. Muiden käyttäjien toivotaan huomioivan lapset ystävällisesti ja kannustaen kohdattaessa.

Tapahtuman pakkasraja on -15 astetta. Mahdollisesta peruuntumisesta ilmoitetaan kouluille viimeistään edellisenä päivänä.

Viikko-ohjelma

  • Ma 25.2 järjestäjien rakennuspäivä
  • Ti 26.2 Talvipäivä 1 – Viinijärvi ja Mattisenlahti
  • Ke 27.2 Talvipäivä 2 – Liperi ja Salokylä
  • To 28.2 Talvipäivä 3 – Ylämylly 13 luokat
  • Pe 1.3. Talvipäivä 4 – Ylämylly 46 luokat
Lapset laskemassa mäkeä

Lisätietoja antaa:

SOME painikkeet

Sivu arviointi ja palaute