Navigaatiovalikko

Viranhaltijapäätökset sisältö

Viranhaltijapäätökset

Liperin kunnan viranhaltijoiden tekemät muutoksenhakukelpoiset päätökset ovat luettavissa Dynasty-asianhallintajärjestelmässä.

Dynastyssa voit selata kunkin viranhaltijan tekemiä päätöksiä.

Palvelussa on myös laaja haku, jolla voit hakea päätöksiä tietyllä päivämäärällä, asiasanalla tai millä hyvänsä sanalla.

 

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left Sähköinen tilavarausjärjestelmä käyttöön tammikuussa

Sähköinen tilavarausjärjestelmä käyttöön tammikuussa

Maksuttomia vakiovuoroja käyttävien tahojen yhteyshenkilöille järjestetään erillisiä koulutustilaisuuksia kevään aikana. Muutoin kalenteri on selailuversio, josta voi tarkistaa tilojen varaustilanteen ja tehdä varauspyyntöjä.

Liperin kunnan sähköinen tilavarausjärjestelmä päästään ottamaan käyttöön 30.1.2023. Uudella järjestelmällä halutaan selkeyttää kunnan tilojen hallinnointia ja varauksia.

Parhaillaan menossa on sähköisen tilavarausjärjestelmän käyttöönoton viimeistely. Tilavarausjärjestelmä on peruskäyttäjille selailuversio, jonka kautta voi tehdä varauspyyntöjä kunnan eri tiloihin, kuten liikuntasaleihin ja auditorioihin.

Lisäksi maksuttomia vakiovuoroja saaneet yhdistykset, seurat ja muut toimijat voivat tarvittaessa peruuttaa yksittäisiä vuoroja, jolloin vapautuvat ajat tulevat näkyviin reaaliajassa. Maksuttomia vakiovuoroja saaneet toimijat voivat myös tehdä järjestelmässä itse vakiovuorojen ulkopuolisia, yksittäisiä varauksia.

Maksuttomia vakiovuoroja käyttävien tahojen yhteyshenkilöille järjestetään erillisiä koulutustilaisuuksia torstaina 9.2.2023 klo 17.30–19 Ylämyllyn koulun Patteriston yksikön ruokalassa sekä tiistaina 2.5.2023 klo 17.30–19 Liperin koulun ruokalassa.

- Koulutustilaisuuksista lähetetään erillinen kutsu suoraan järjestöille, seuroille, yhdistyksille ja muille tilojen vakiovaraajille, kunnan vapaa-aikapäällikkö Reetta Partanen kertoo.

Kädet tietokoneen näppäimistöllä ja hiirellä

Lisätietoja antaa:

SOME painikkeet

Sivu arviointi ja palaute