Navigaatiovalikko

Viranhaltijapäätökset sisältö

Viranhaltijapäätökset

Liperin kunnan viranhaltijoiden tekemät muutoksenhakukelpoiset päätökset ovat luettavissa Dynasty-asianhallintajärjestelmässä.

Dynastyssa voit selata kunkin viranhaltijan tekemiä päätöksiä.

Palvelussa on myös laaja haku, jolla voit hakea päätöksiä tietyllä päivämäärällä, asiasanalla tai millä hyvänsä sanalla.

 

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left Pärnä Bike Parkin ajokausi päättyy

Pärnä Bike Parkin ajokausi päättyy

Reiteillä saa edelleen liikkua omalla vastuulla, mutta vain pyöräillen alaspäin. Talvikaudella pyöräily latupohjilla on kielletty.

Pärnä Bike Parkin ajokausi päättyy maanantaina 22.11.2021. Alamäkipyöräilyreiteistä muodostui heti erittäin suosittu liikuntapaikka. Kiitämme kaikkia kävijöitä! Pärnä Bike Park on jälleen ensi keväänä käytössä.

Reiteillä saa edelleen liikkua omalla vastuulla, mutta vain pyöräillen alaspäin. Reittirakenteet eivät kestä jalkaisin liikkumista. Pyöräilijöiden on varottava muita alueella liikkuvia ja, kun latujen pohjustus alkaa, pyöräily latubaanoilla tai niiden yli on kielletty.

Heinälampi Winter Trail eli talvipolku kunnostetaan viimetalviseen tapaan myös fat-bikeilla pyöräiltävään kuntoon ja näin pyöräilykausi jatkuukin Pärnällä ympärivuotisena.

Joulukuussa Jyrinjärven rantaan valmistuu Parkin grilli. Grillikatos ja huussit palvelevat uutena huollettuna taukopaikkana jo tänä talvena talvipolun kulkijoita ja Jyrin lenkin hiihtäjiä.

 

Maastopyöräilijä ajamassa vauhdikkaasti kallioista rinnettä alas, taustalla mäntyjä

Lisätietoja:

SOME painikkeet

Sivu arviointi ja palaute