Navigaatiovalikko

Viranhaltijapäätökset sisältö

Viranhaltijapäätökset

Liperin kunnan viranhaltijoiden tekemät muutoksenhakukelpoiset päätökset ovat luettavissa Dynasty-asianhallintajärjestelmässä.

Dynastyssa voit selata kunkin viranhaltijan tekemiä päätöksiä.

Palvelussa on myös laaja haku, jolla voit hakea päätöksiä tietyllä päivämäärällä, asiasanalla tai millä hyvänsä sanalla.

 

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left Päällystystöitä maantiellä 476 Liperi-Ylämylly elokuussa

Päällystystöitä maantiellä 476 Liperi-Ylämylly elokuussa

Päällystystyö toteutetaan Ylämyllyn kiertoliittymästä Liperin kirkonkylän kiertoliittymään asti.

Pohjois-Savon ely-keskus aloittaa Liperin ja Ylämyllyn välisen maantien 476 päällystystyöt. Urakka toteutetaan tämänhetkisen aikataulun mukaan 8.–19. elokuuta. Tuona aikana kannattaa siis varautua esimerkiksi työmatkaliikenteessä muutoksiin.

Päällystystyö toteutetaan Ylämyllyn kiertoliittymästä Liperin kirkonkylän kiertoliittymään asti.

Maantien 476 viereisen kevyen liikenteen väylän korjaustyöt on suunniteltu tehtäväksi samanaikaisesti maantien päällystystöiden yhteydessä.

Tietoa päällystystöistä karttapalveluissa

Väylävirastolla on karttapalvelu, johon kootaan tiedot tulevista päällystystöistä. Varmistuneet päällystystyöt löytyvät jo kartalta. Karttapalveluun pääset tästä.

Lisäksi tienkäyttäjien kannattaa seurata Fintrafficin Liikennetilanne-palvelua. Palvelusta löytyvät esimerkiksi tiedot käynnissä olevista päällystystöistä ja muista tietöistä. Siirry tästä Fintrafficin Liikennetilanne-palveluun.

Asfalttityöntekijät töissä asfalttia asentamassa.

Lisätietoa

SOME painikkeet

Sivu arviointi ja palaute