Navigaatiovalikko

Viranhaltijapäätökset sisältö

Viranhaltijapäätökset

Liperin kunnan viranhaltijoiden tekemät muutoksenhakukelpoiset päätökset ovat luettavissa Dynasty-asianhallintajärjestelmässä.

Dynastyssa voit selata kunkin viranhaltijan tekemiä päätöksiä.

Palvelussa on myös laaja haku, jolla voit hakea päätöksiä tietyllä päivämäärällä, asiasanalla tai millä hyvänsä sanalla.

 

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left Osta Liprakan kortteja ja lippuja uusien asukkaiden ja uusien yrittäjien illassa

Osta Liprakan kortteja ja lippuja uusien asukkaiden ja uusien yrittäjien illassa

Tiistaina 4. helmikuuta kunta järjestää yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa uusien asukkaiden ja uusien yrittäjien illan Ylämyllyllä liikekeskus Myllärin tiloissa. Tapahtumassa on mahdollista ostaa myös Liprakan uimahallin ja kuntosalin lippuja ja sarjakortteja.

Järjestämme tiistaina 4. helmikuuta klo 18 alkaen uusien asukkaiden ja yrittäjien illan liikekeskus Myllärillä Ylämyllyllä (Ylämyllyntie 78).

Tilaisuudessa kunnan eri palvelut esittäytyvät ja mukana on myös muita kunnan alueella olevia toimijoita. Olemme lähettäneet postitse tiedotteen tapahtumasta vuoden 2019 aikana kuntaan muuttaneille täysi-ikäisille sekä vuoden 2019 aikana yrityksensä rekisteröineille yrittäjille.

Tapahtumassa on myös mahdollista ostaa ja ladata Liprakan uimahallin ja kuntosalin kertalippuja ja sarjakortteja. Liprakan myyntipiste on kaikille avoin, ei siis pelkästään uusien asukkaiden ja uusien yrittäjien tapahtumaan osallistuville!

Maksuvälineenä pop up -myyntipisteessä käyvät käteinen, ePassi ja Smartumit.

Seuraa ilmoitteluamme!

Huom! 1.2. alkaen Liprakan aukioloajat yhtenäistyvät.

Ylämyllyn liikekeskus Mylläri kuvattuna parkkipaikan yli.

SOME painikkeet

Sivu arviointi ja palaute