Navigaatiovalikko

Viranhaltijapäätökset sisältö

Viranhaltijapäätökset

Liperin kunnan viranhaltijoiden tekemät muutoksenhakukelpoiset päätökset ovat luettavissa Dynasty-asianhallintajärjestelmässä.

Dynastyssa voit selata kunkin viranhaltijan tekemiä päätöksiä.

Palvelussa on myös laaja haku, jolla voit hakea päätöksiä tietyllä päivämäärällä, asiasanalla tai millä hyvänsä sanalla.

 

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left Nuorten Liperi -verkkosivu avautuu

Nuorten Liperi -verkkosivu avautuu

Nuorten Liperi -sivustolla on muun muassa ajantasainen harrastuskalenteri, tietoa nuorisotyön toiminnasta sekä lasten ja nuorten tukipalveluista.

Liperin kunnassa otetaan käyttöön uusi Nuorten Liperi -verkkosivu.

Nuorten Liperi -sivustolla on muun muassa ajantasainen harrastuskalenteri, tietoa nuorisotyön toiminnasta sekä lasten ja nuorten tukipalveluista. Jatkossa myös ilmoittautuminen kerhoihin ja nuorisotyön tapahtumiin tulee tapahtumaan Nuorten Liperi -verkkosivun kautta.

Vastaavanlainen palvelu on käytössä esimerkiksi Joensuun kaupungilla.

Nuortenliperi.fi-palvelun tietosuojaseloste on luettavissa Liperin kunnan verkkosivulla tästä linkistä.

Kevään 2022 Harrastamisen Suomen mallin maksuttomien, matalan kynnyksen kerhojen ilmoittautuminen alkaa tiistaina 7.12.2021 klo 16:00 Nuorten Liperi -sivuston kautta. Tarkemmat ohjeet ilmoittautumisesta ja kerhokuvaukset tulevat näkyviin verkkosivulle ilmoittautumisen alkaessa.

Myös tammikuussa järjestettävän uimakoulun ilmoittautuminen tapahtuu osoitteessa www.nuortenliperi.fi maanantaina 7.12.2021 klo 16:00 alkaen.

Kerhojen ja uimakoulujen ilmoittautumisesta tulee myös erikseen lisätietoja Liperin kunnan verkkosivulle ja sosiaalisen median kanaviin.

Nuorten Liperi -sivuston visuaalisen ilmeen ja kuvituksen on toteuttanut Petra Pikkarainen.

Piirroshahmoina kolme nuorta, yksi pitelee Nuorten Liperi -kylttiä

Lisätietoja Nuorten Liperi -sivustosta:

SOME painikkeet

Sivu arviointi ja palaute