Navigaatiovalikko

Viranhaltijapäätökset sisältö

Viranhaltijapäätökset

Liperin kunnan viranhaltijoiden tekemät muutoksenhakukelpoiset päätökset ovat luettavissa Dynasty-asianhallintajärjestelmässä.

Dynastyssa voit selata kunkin viranhaltijan tekemiä päätöksiä.

Palvelussa on myös laaja haku, jolla voit hakea päätöksiä tietyllä päivämäärällä, asiasanalla tai millä hyvänsä sanalla.

 

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left Nuorten kesätyöhaku lähestyy

Nuorten kesätyöhaku lähestyy

Tänäkin vuonna liperiläiset nuoret saavat kesätyösetelin, jonka tarkoituksena on kannustaa yrittäjiä, yhdistyksiä ja yksityisiä henkilöitä tarjoamaan kesätöitä nuorille liperiläisille.

Kuluvana vuonna 2020 jaamme kesätyösetelin jo 15-vuotiaille! Huomaathan, että Liperin kunnan kesätyöpaikkoja voivat hakea 16-17-vuotiaat eli 2003–2004 syntyneet. 15-vuotiaat voivat hyödyntää kesätyöseteliään muiden kesätöiden hakemisessa.

Seteli on 150 euron arvoinen raha kesätyöhön, jonka nuori hakee itse suoraan työnantajilta. Seteliä vastaan kunta maksaa 150 euroa nuoren palkasta suoraan työnantajalle.

Setelin avulla kesätöitä voi hakea Liperin alueella toimivasta yrityksestä tai yrityksestä, jonka omistaja asuu Liperissä. Setelillä voi myös hakea töihin liperiläisille yhdistykselle tai Liperin ev. lut. tai Taipaleen ortodoksiselle seurakunnalle. Myös työskentely oman perheen yrityksessä on mahdollista.

Katso lisätietoja verkkosivultamme työllisyyspalveluiden alta!

Liperin kunnan kesätyöpaikkojen hakuaika ensi kesälle tapahtuu 1.–31. maaliskuuta 2020.

Lähikuva vuoden 2020 kesätyösetelistä

SOME painikkeet

Sivu arviointi ja palaute