Navigaatiovalikko

Viranhaltijapäätökset sisältö

Viranhaltijapäätökset

Liperin kunnan viranhaltijoiden tekemät muutoksenhakukelpoiset päätökset ovat luettavissa Dynasty-asianhallintajärjestelmässä.

Dynastyssa voit selata kunkin viranhaltijan tekemiä päätöksiä.

Palvelussa on myös laaja haku, jolla voit hakea päätöksiä tietyllä päivämäärällä, asiasanalla tai millä hyvänsä sanalla.

 

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left Muutoksia kouluun ilmoittautumisessa 2023

Muutoksia kouluun ilmoittautumisessa 2023

Perinteistä kouluun ilmoittautumista ei tänä vuonna järjestetä. Oppilaaksiottopäätökset tehdään jatkossa väestörekisteritietojen perusteella.

Oppilaan ilmoittautumista koulun ensimmäiselle luokalle ei tarvitse tehdä tänä vuonna lainkaan itse. Hyvinvointipalvelut poimivat väestörekisteristä tulevat ensimmäisen luokan oppilaat ja päätös oppilaaksi otosta tehdään näiden tietojen perusteella kouluilla.

Päätös koulupaikasta julkaistaan 1.2.2023 vanhemmille lapsen Wilmassa. Huoltajan tulee vahvan tunnistautumisen avulla luoda omat Wilma-tunnukset ja näin kirjautua järjestelmään.

Wilma tulee olemaan koulun ja kodin yhteinen viestintäkanava lapsen koko koulupolun ajan.

Ohjeet Wilma-tunnusten tekemiseksi löytyvät Wilman etusivulta Wilmaan kirjautuminen. Tunnusten luomisen jälkeen kirjaudutaan järjestelmään, josta oppilaaksiottopäätös löytyy Hakemukset ja päätökset -välilehdeltä.

Jos lapsi ei aloita koulua Liperin kunnan koulussa, tulee huoltajan olla yhteydessä hyvinvointipalveluiden hallintosihteeriin p. 050 407 9575.

Jos lapselle haetaan paikkaa muusta Liperin kunnan koulusta kuin lähikoulusta, toimitetaan kouluhakemus hyvinvoinnin hallintoon os. Keskustie 3, 83100 Liperi. Lomake löytyy osoitteesta Koulunkäyntioikeus muuhun kuin lähikouluun (liperi.fi)

Jos Wilma-tunnusten teko vahvalla tunnistautumisella ei onnistu, lisäohjeita saa koulujen koulusihteereiltä. Oppilaaksiottopäätöksen jälkeen tulee huoltajan tarkistaa lapsen ja huoltajien perustiedot Wilmassa Lomakkeet-välilehdellä ja tehdä tarvittavat muutokset.

Iltapäivätoiminnan haku tehdään maalis-huhtikuussa Wilman Hakemukset ja päätökset -välilehdellä ja hakuajasta tiedotetaan myöhemmin. Tarkemmat ohjeet ovat sähköisessä Tervetuloa kouluun -oppaassa, joka on sähköisesti luettavissa kunnan internetsivuilla ja Wilmassa 1.2.2023 jälkeen.

Lukuvuonna 2023–2024 perusopetus alkaa keskiviikkona 9.8.2023.

Tervetuloa kouluun Liperin kunnassa syksyllä 2023!

Karttapallo ja muita koulutarvikkeita luokassa

SOME painikkeet

Sivu arviointi ja palaute