Navigaatiovalikko

Viranhaltijapäätökset sisältö

Viranhaltijapäätökset

Liperin kunnan viranhaltijoiden tekemät muutoksenhakukelpoiset päätökset ovat luettavissa Dynasty-asianhallintajärjestelmässä.

Dynastyssa voit selata kunkin viranhaltijan tekemiä päätöksiä.

Palvelussa on myös laaja haku, jolla voit hakea päätöksiä tietyllä päivämäärällä, asiasanalla tai millä hyvänsä sanalla.

 

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left Liperissä koronavirustilanne edelleen perustasolla

Liperissä koronavirustilanne edelleen perustasolla

Liperin kunta seuraa koronatilannetta niin alueellisesti kuin paikallisestikin päivittäin. Tilannetta arvioidaan yhdessä Siun soten asiantuntijoiden kanssa.

Liperin kunnan alueella koronavirustilanne on toistaiseksi säilynyt rauhallisena ja kunta on edelleen epidemian perustasolla.

Liperin naapurikunnassa Joensuussa epidemia on kiihtymisvaiheessa ja sekä Joensuussa että Kontiolahden kunnassa on voimassa maskisuositus kaikissa yleisissä tiloissa sekä sisä- ja ulkotapahtumissa.

Joensuun tilanteen mahdollisia vaikutuksia ja toimenpidetarpeita Liperin alueella on arvioitu yhdessä Siun soten asiantuntijoiden kanssa maanantain 23.11. ja tiistain 24.11. aikana. Kunnan johtoryhmässä päätettiin edetä seuraavasti:

  • Päivittäistä tilanneseurantaa jatketaan kuten tähänkin saakka.
  • Henkilöstöä ohjeistamme tarkemmin henkilöstökirjeessä sekä intran kautta.
  • Jatkamme koronaohjeistuksen ja tilannetiedon jakamista kunnan eri viestintäkanavissa.
  • Liikuntapaikat ja muut kunnan tilat ovat toistaiseksi auki normaalisti. Toivomme näissä paikoissa asioivien kiinnittävän huomiota hyvään käsihygieniaan ja turvaväleihin.
  • Toivomme, että kunnan asioinnissa käytetään ensisijaisesti puhelinta, sähköpostia tai sähköisiä palveluita, mikäli se on mahdollista.

Liperin kunta seuraa koronatilannetta niin alueellisesti kuin paikallisestikin päivittäin. Tilannetta arvioidaan yhdessä Siun soten asiantuntijoiden kanssa.

Koronatilanne voi muuttua nopeastikin, joten muutoksiin aukioloajoissa ja palveluissa on hyvä varautua. Asukkaiden kannattaa seurata Siun soten ja kunnan tiedotteita.

- Jokaisen meistä on nyt hyvä käyttää harkintaa ja ottaa käyttöön esimerkiksi Valtioneuvoston kanslian ja THL:n viisi valttia koronaa vastaan, vs. kunnanjohtaja Pellervo Hämäläinen korostaa.

Valtakunnalliset suositukset turvaväleistä ja hyvästä käsihygieniasta ovat edelleen voimassa. Kasvomaskisuositus on voimassa koko maassa esimerkiksi joukkoliikenteessä.

Valtioneuvoston kanslian ja Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen viisi valttia koronan torjuntaan:

  1. Jos saat oireita, mene koronatestiin ja pysy muuten kotona
  2. Pidä 1–2 metrin turvaväli
  3. Pese kädet, yski hihaan
  4. Käytä kasvomaskia, kun et voi pitää etäisyyttä
  5. Lataa Koronavilkku-sovellus

Hyödyllisiä linkkejä:

https://www.siunsote.fi/korona

www.thl.fi/koronavirus

https://suomitoimii.fi/5valttia/

Henkilö pesemässä käsiään saippualla

SOME painikkeet

Sivu arviointi ja palaute