Navigaatiovalikko

Viranhaltijapäätökset sisältö

Viranhaltijapäätökset

Liperin kunnan viranhaltijoiden tekemät muutoksenhakukelpoiset päätökset ovat luettavissa Dynasty-asianhallintajärjestelmässä.

Dynastyssa voit selata kunkin viranhaltijan tekemiä päätöksiä.

Palvelussa on myös laaja haku, jolla voit hakea päätöksiä tietyllä päivämäärällä, asiasanalla tai millä hyvänsä sanalla.

 

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left Liperin vuoden 2022 liikuttajina palkittiin Tero Mikkonen ja Janne Martikainen

Liperin vuoden 2022 liikuttajina palkittiin Tero Mikkonen ja Janne Martikainen

Liperiläiset Tero Mikkonen ja Janne Martikainen ovat toimineet Joen Yawara ry:n Ylämyllyn junioriryhmän vastuuohjaajina sen perustamisesta lähtien.

Maakunnan kunnat ovat valinneet vuosittain kunnistaan vuoden liikuttajan, jotka palkitaan Pohjois-Karjalan liikunta ry:n (Pokali) ja Pohjois-Karjalan maakuntaliiton järjestämässä Urheilugaalassa. Liperin kunnan vuoden 2022 liikuttajina Urheilugaalassa palkittiin Joen Yawara:n judoa edustavat Tero Mikkonen ja Janne Martikainen.

Joen Yawara ry:n toimintaa laajennettiin Ylämyllyn Jyrinkylään tammikuussa 2013, jolloin Ylämyllyllä aloitettiin muksujudoryhmä. Liperiläiset Tero Mikkonen ja Janne Martikainen ovat toimineet junioriryhmän vastuuohjaajina alusta asti.

Junioriryhmän toiminnassa on mukana viikoittain noin 15 harrastajaa, lisäksi vuosien saatossa judoon on päässyt tutustumaan laaja joukko liperiläisiä junioreita vanhempineen. Viikoittaisen toiminnan lisäksi Mikkonen ja Martikainen ovat mukana seuran leireillä ja vyökokeissa.

Ylämyllyn junioriryhmän toiminta perustuu vastuuohjaajien tekemään vapaaehtoistyöhön. Mikkosen ja Martikaisen vapaaehtoistyö judon parissa laajentaa liperiläisten lasten ja nuorten harrastusmahdollisuuksia, ja heidän osaamisensa ja taitonsa juniorijudon valmennuksessa antaa nuorille judokoille hyvät mahdollisuudet kehittyä lajissa.

Vuoden liikuttajana voidaan palkita liikunnassa ansioitunut yhteisö tai yksityishenkilö tai yhteisö tai henkilö, joka on saanut omalla toiminnallaan tai esimerkillään muut tahot liikkumaan. Pohjois-Karjalan urheilugaala järjestettiin 28.1.2023 Sokos Hotel Kimmelissä, Joensuussa. Urheilugaala toimi samalla Pohjois-Karjalan liikunta ry:n 25-vuotisjuhlana.

Liperin kunnan logo harmaalla taustalla

Lisätietoja:

SOME painikkeet

Sivu arviointi ja palaute