Navigaatiovalikko

Viranhaltijapäätökset sisältö

Viranhaltijapäätökset

Liperin kunnan viranhaltijoiden tekemät muutoksenhakukelpoiset päätökset ovat luettavissa Dynasty-asianhallintajärjestelmässä.

Dynastyssa voit selata kunkin viranhaltijan tekemiä päätöksiä.

Palvelussa on myös laaja haku, jolla voit hakea päätöksiä tietyllä päivämäärällä, asiasanalla tai millä hyvänsä sanalla.

 

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left Liperin vesitornia huolletaan 16.5. alkaen

Liperin vesitornia huolletaan 16.5. alkaen

Huoltotöiden aikana verkostopainetta pidetään yllä vedenottamoiden pumpuilla. Vedenpaineessa voi kuitenkin olla eroa normaaliin.

Liperin vesitornin tyhjennys huoltotyönä tehtävää pesua varten on aloitettu 16.5.2022. Samalla suoritetaan säiliöosan tarkastus kesäkuussa pidettävään saneerausurakan takuutarkastukseen

Pesu ja pesun jälkeinen desinfiointi suoritetaan kelivarauksella tiistaina 17.5.2022. Tämän jälkeen aloitetaan tornin täyttö.

Osittain täytetystä tornista otetaan vielä vesinäyte ja toimitetaan laboratorioon tutkittavaksi. Lopullinen päätös tornin käyttöönotosta tehdään vasta sen jälkeen, kun tulokset on saatu.

Huoltotyön aikana verkostopainetta pidetään yllä vedenottamoitten pumpuilla. Paineessa voi kuitenkin olla eroa normaaliin käyttötilanteeseen verrattuna.

Käsi ottamassa pulloon vettä kraanasta

Lisätietoja tarvittaessa:

SOME painikkeet

Sivu arviointi ja palaute