Navigaatiovalikko

Viranhaltijapäätökset sisältö

Viranhaltijapäätökset

Liperin kunnan viranhaltijoiden tekemät muutoksenhakukelpoiset päätökset ovat luettavissa Dynasty-asianhallintajärjestelmässä.

Dynastyssa voit selata kunkin viranhaltijan tekemiä päätöksiä.

Palvelussa on myös laaja haku, jolla voit hakea päätöksiä tietyllä päivämäärällä, asiasanalla tai millä hyvänsä sanalla.

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left Liperin varhaiskasvatus siirtyy sähköiseen sijaisrekisteriin

Liperin varhaiskasvatus siirtyy sähköiseen sijaisrekisteriin

Liperin varhaiskasvatuksen lyhytaikaiset sijaisuudet tarjotaan 11.3. alkaen sijaisrekisteriin hyväksytyille sijaisille Kuntarekry-palvelun kautta tekstiviestein. Sijaisrekisterin kautta tarjotaan aluksi lyhyitä 1-2 päivän sijaisuuksia.

Varhaiskasvatuksen sijaisuudet on hoidettu kunnassa keskitetysti oman sijaisrekryn kautta elokuusta 2018 alkaen. Sähköiseen sijaisrekisteriin siirtyminen nopeuttaa sijaisen löytämistä erityisesti akuuteissa sijaistarpeissa. Myös sijaisten näkökulmasta katsottuna palvelu mahdollistaa entistä helpomman oman käytettävyyden päivittämisen, jolloin sijaiselle tarjotaan työvuoroja vain hänelle sopivina ajankohtina. Sijainen vastaa tarjottuun työvuoroon numerokoodilla annetun ajan kuluessa, jos hän haluaa ottaa tarjotun työvuoron vastaan.

Sijaiseksi ilmoittaudutaan täyttämällä hakemus Kuntarekryssä, jonka jälkeen hakija kutsutaan tarvittaessa haastatteluun. Kun hakija on hyväksytty sijaiseksi, saa hän työtarjouksia tekstiviestinä. Lisäksi sijaisrekisteriin hyväksytyille sijaisille voidaan tarjota varhaiskasvatukseen aukeavia pidempiaikaisempia työsuhteita. Sijaisia tarvitaan erityisesti lähihoitajan ja lastentarhanopettajan tehtäviin.

 

Lapsia katsomassa ja tutkimassa iPadia lattialla.

Lisätietoja:

SOME painikkeet

Sivu arviointi ja palaute