Navigaatiovalikko

Viranhaltijapäätökset sisältö

Viranhaltijapäätökset

Liperin kunnan viranhaltijoiden tekemät muutoksenhakukelpoiset päätökset ovat luettavissa Dynasty-asianhallintajärjestelmässä.

Dynastyssa voit selata kunkin viranhaltijan tekemiä päätöksiä.

Palvelussa on myös laaja haku, jolla voit hakea päätöksiä tietyllä päivämäärällä, asiasanalla tai millä hyvänsä sanalla.

 

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left Liikuntapalvelut järjestää juoksukoulun ja triathlonkurssin heinäkuussa

Liikuntapalvelut järjestää juoksukoulun ja triathlonkurssin heinäkuussa

Kesäkausi jatkuu matalan kynnyksen kursseilla.

Liperin kunnan liikuntapalvelut järjestää heinäkuussa matalan kynnyksen juoksukoulun ja triathlon-kurssin.

Matalan kynnyksen juoksukoulussa käydään läpi oikeanlaisen juoksutekniikan perusteita, tehdään oheisharjoitteita ja erilaisia juoksu- ja kävelyharjoituksia. Aikaisempaa kokemusta juoksemisesta ei tarvitse olla. Voit osallistua mukaan yhteen kertaan tai kaikille neljälle kerralle.

Kokeile triathlonia -kesäkurssilla kokeillaan rennolla mielellä triathlonin lajeja eli uintia avovedessä, pyöräilyä ja juoksua. Viimeisellä kerralla tehdään kaikki lajit yhdistelmäharjoituksena lyhyinä matkoina. Kurssille osallistuvalla tulee olla n. 200 metrin uintitaito ja uskallus uida avovedessä, muuta aikaisempaa kokemusta triathlonista ei tarvitse olla.

Kursseille on ilmoittautuminen. Katso hinnat, kurssikertojen ajat ja paikat sekä ilmoittautumistiedot ohjatun liikunnan sivulta: Ohjattu liikunta

Maastopyöräilijöitä rantapolulla.

Lisätietoja

SOME painikkeet

Sivu arviointi ja palaute