Navigaatiovalikko

Viranhaltijapäätökset sisältö

Viranhaltijapäätökset

Liperin kunnan viranhaltijoiden tekemät muutoksenhakukelpoiset päätökset ovat luettavissa Dynasty-asianhallintajärjestelmässä.

Dynastyssa voit selata kunkin viranhaltijan tekemiä päätöksiä.

Palvelussa on myös laaja haku, jolla voit hakea päätöksiä tietyllä päivämäärällä, asiasanalla tai millä hyvänsä sanalla.

 

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left Liikunta-, nuoriso- ja kulttuuriavustusten sekä vakiovuorojen haku on käynnissä

Liikunta-, nuoriso- ja kulttuuriavustusten sekä vakiovuorojen haku on käynnissä

Avustukset ovat haettavissa maaliskuun loppuun saakka. Nyt on aika hakea myös vapaa-aikapalveluiden vakiovuoroja kesä- ja talvikaudelle.

Liperin kunnan vapaa-aikapalvelujen liikunta-, nuoriso- ja kulttuuriavustuksien haku on käynnissä 31.3.2023 klo 16.00 saakka. Avustuksia haetaan www.miunpalvelut.fi -sivustolla. Tarkemmat hakuohjeet sekä avustussääntö löytyvät Liperin kunnan nettisivuilta: www.liperi.fi/vuosiavustukset-ja-yhteistyosopimukset

Vuodelle 2023 avustusten pisteytystaulukoihin on tehty pieniä muutoksia. Muutamissa kohdissa pyydetään avaamaan annettuja lukuja sanallisesti. Uutena kohtana 15 lisäpistettä on mahdollista saada www.lahella.fi -palveluun syötetyistä järjestön tiedoista.

Lähellä.fi on verkkopalvelu, joka kokoaa samalle sivustolle järjestöjen ja yhteisöjen toiminnan, tapahtumat ja tuen erilaisiin elämäntilanteisiin. Järjestöt voivat syöttää tietonsa palveluun ja saada sitä kautta näkyvyyttä niin paikallisesti kuin valtakunnallisesti sekä kuntalaisille että tietoja tarvitseville ammattilaisille. Palveluun syötetyt tapahtumat näkyvät automaattisesti myös Pohjois-Karjalan maakunnallisessa tapahtumakalenterissa, josta ne nousevat näkyviin myös Liperin kunnan verkkosivujen tapahtumakalenteriin.

Vapaa-aikapalvelujen vakiovuorot

Vapaa-aikapalvelujen kesäkauden (1.6.–31.8.2023 sisävuorot, 1.5.–31.10.2023 ulkovuorot) vakiovuorohaku päättyy maaliskuun 2023 loppuun mennessä. Talvikauden (1.9.2023–31.5.2024) vakiovuorot ovat haettavissa huhtikuun 2023 loppuun saakka.

Hae vapaa-aikapalvelujen vakiovuoroja verkkosivuilta löytyvällä lomakkeella: www.liperi.fi/tilojen-varaaminen Palauta lomake vapaa-aikapäällikkö Reetta Partaselle joko kirjeitse osoitteeseen Keskustie 3, 83100 Liperi tai sähköpostitse reetta.partanen@liperi.fi.

Koulujen luokkahuoneiden vakiovuorovaraukset tehdään koulusihteereiden kautta Tilojen varaaminen -sivulta löytyvällä lomakkeella. Yksittäiset varauspyynnöt tehdään sähköisen tilanhallintajärjestelmän kautta: https://kunta.asio.fi/liperi .

Ihminen lumikenkäilee kirkkaassa auringonpaisteessa lumisella hangella.

Lisätietoja

SOME painikkeet

Sivu arviointi ja palaute