Navigaatiovalikko

Viranhaltijapäätökset sisältö

Viranhaltijapäätökset

Liperin kunnan viranhaltijoiden tekemät muutoksenhakukelpoiset päätökset ovat luettavissa Dynasty-asianhallintajärjestelmässä.

Dynastyssa voit selata kunkin viranhaltijan tekemiä päätöksiä.

Palvelussa on myös laaja haku, jolla voit hakea päätöksiä tietyllä päivämäärällä, asiasanalla tai millä hyvänsä sanalla.

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left Liiku ja harrasta Liperissä -opas on ilmestynyt

Liiku ja harrasta Liperissä -opas on ilmestynyt

Oppaassa on tietoa Liperin kunnan järjestämistä liikuntaryhmistä sekä tietoisku syyskuussa avattavasta Liprakan uimahallista. Lue lisää!

Liperin kunnan opas tulevan syksyn ja talven liikuntaryhmistä on ilmestynyt. Opas jaellaan Liperin kunnan kotitalouksiin Kotisuora-jakeluna 1. elokuuta 2019 alkaen. Opasta on myös saatavilla muun muassa Liperin kunnanviraston aulasta ja palvelupisteeltä osoitteesta Varolantie 3, 83100 Liperi.

Oppaassa on esiteltynä Liperin kunnan järjestämät liikuntaryhmät ja ohjeet ilmoittautumiseen. Voit tutustua ryhmiin myös verkkosivuillamme!

Opas löytyy myös sähköisenä Issuu-palvelusta.

Ilmoittautuminen Liperin kunnan järjestämiin alkaa torstaina 8. elokuuta klo 9:00 sähköisesti. Huomaathan, että emme ota vastaan ilmoittautumisia puhelimitse, vaan ilmoittautuminen tapahtuu verkossa. Pääset ilmoittautumaan allaolevasta linkistä, joka aukeaa 8.8.2019 klo 9.

Huom! Oppaassa on virheellinen aloituspäivämäärä Ylämyllyn Seniorikuntopiirin kohdalla. Oikea aloituspäivämäärä on perjantaina 23.8.2019 klo 12.30.

Oppaassa on paljon tietoa myös syyskuussa avautuvasta Liprakan uimahallista. Liprakan uimahalli ja kuntosali palvelvat 1. syyskuuta 2019 alkaen ja kulkukorttien ja lippujen myynti alkaa myöhemmin elokuussa. Ilmoitamme tarkan ajan myöhemmin, seuraathan ilmoittelua! Liprakan uimahalli ja kuntosali sijaitsevat Luovin ammattiopistolla osoitteessa Silmutie 11, 83430 Käsämä. Voit tutustua Liprakan palveluihin myös sen omalla sivulla.

 

Liprakan uimahallin logo valkoisella pohjalla. Logossa i-kirjaimen pisteenä turkoosi pisara.

SOME painikkeet

Sivu arviointi ja palaute