Navigaatiovalikko

Viranhaltijapäätökset sisältö

Viranhaltijapäätökset

Liperin kunnan viranhaltijoiden tekemät muutoksenhakukelpoiset päätökset ovat luettavissa Dynasty-asianhallintajärjestelmässä.

Dynastyssa voit selata kunkin viranhaltijan tekemiä päätöksiä.

Palvelussa on myös laaja haku, jolla voit hakea päätöksiä tietyllä päivämäärällä, asiasanalla tai millä hyvänsä sanalla.

 

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left Leipäpäivän sijaan Syksynsatoa Liperissä -tapahtuma

Leipäpäivän sijaan Syksynsatoa Liperissä -tapahtuma

Syksyn satoa Liperissä -tapahtuma järjestetään täysin ulkotapahtumana 26.9.2020. Liperin Leipäpäivä -tapahtumaa ei järjestetä tänä vuonna perinteisessä muodossaan koronatilanteen vuoksi.

Liperin Leipäpäivä ry tiedotti viikon 37 lopulla, että Liperin Leipäpäivä -tapahtumaa ei järjestetä tänä vuonna perinteisessä muodossaan koronatilanteen vuoksi.

Leipäpäivän sijaan Leipäpäiväyhdistys järjestää sadonkorjuutapahtuman "Syksynsatoa Liperissä".

Tapahtumassa on tarjolla sadonkorjuun tuotteiden lisäksi leipää, leivonnaisia, käsitöitä ja muita paikallisia tuotteita. Myös järjestöt ja muut organisaatiot voivat esitellä palvelutarjontaa.

Syksyn satoa Liperissä -tapahtuma järjestetään syyskuun viimeisenä lauantaina 26.9. klo 10-14 Liperin koulukeskuksessa, Koulutie 2 Liperi.

Tapahtuma järjestetään varauksella ja toiminnassa noudatetaan valtioneuvoston, THL:n, aluehallintoviraston ja OKM:n ohjeistuksia ja suosituksia. Syksyn satoa Liperissä -tapahtuma järjestetään täysin ulkotapahtumana. Ainoastaan pääaulan vessat ovat käytössä. Jokainen näytteilleasettaja voi tuoda mukanansa teltan/katoksen ja pöydät.

Ruisleipäkilpailua, lasten leipäkilpailua tai leipien yhteismyyntipöytää ei järjestetä koronaepidemian takia.

Ilmoittautumiset Liperin Leipäpäiväyhdistys ry:lle,

Johanna Rinnekari, Liperin Leipäpäivä ry, liperinleipapaiva@gmail.com, p. 0500 985 610.

Tiedotamme Liperin kunnan omasta osastosta tarkemmin viikon 38 lopulla!

 

Leipää, perunoita ja mustikoita

SOME painikkeet

Sivu arviointi ja palaute