Navigaatiovalikko

Viranhaltijapäätökset sisältö

Viranhaltijapäätökset

Liperin kunnan viranhaltijoiden tekemät muutoksenhakukelpoiset päätökset ovat luettavissa Dynasty-asianhallintajärjestelmässä.

Dynastyssa voit selata kunkin viranhaltijan tekemiä päätöksiä.

Palvelussa on myös laaja haku, jolla voit hakea päätöksiä tietyllä päivämäärällä, asiasanalla tai millä hyvänsä sanalla.

 

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left Lehtorannan alueen ulkoilureitistöjen ja viheralueiden rakentaminen alkaa Ylämyllyllä

Lehtorannan alueen ulkoilureitistöjen ja viheralueiden rakentaminen alkaa Ylämyllyllä

Ylämyllyn Lehtorannan alueella on alkamassa viheralueiden ja ulkoilureittien rakennusprojekti. Työt ovat alkamassa 3.5.2021 alkavalla viikolla. Sopimuksen mukainen valmistumisaika on 30.9.2021 mennessä.

Ylämyllyn Lehtorannan alueella on alkamassa viheralueiden ja ulkoilureittien rakennusprojekti. Alueelle on rakennettu vuonna 2018 Annikinkaari-katu sekä osa Rahtitietä.

Nyt alueen viheralueille rakennetaan tarvittava ojaverkosto, kolme hulevesikosteikkoa ja ulkoilureittejä.

Tavoitteena on parantaa vesistöön johdettavien vesien viivyttämällä hulevesiä laatua avo-ojissa ja hulevesikosteikoissa. Kaava-aluetta on lisäksi tavoitteena kehittää asukkaille viihtyisäksi ja eläväksi hoidettuine viheralueineen ja puistopolkuineen.

Työt ovat alkamassa 3.5.2021 alkavalla viikolla. Urakoitsijana toimii Koneurakointi Antero Varis Oy. Sopimuksen mukainen valmistumisaika on 30.9.2021 mennessä.

Peruskorjaus tulee vaikuttamaan urakka-aluetta ympäröivien katujen liikennöintiin työn etenemisen aikana. Pahoittelemme työstä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa!

Lisätietoja kunnan puolelta antaa valvoja Perttu Haimilahti, p. 050 400 0216. Urakoitsijan yhteyshenkilö on Jarno Varis, p. 050 403 3477.

Tietyömaan varoituskolmio, taustalla kasa maa-ainesta

SOME painikkeet

Sivu arviointi ja palaute